![]() |
#351 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 1 tydzień 8 godz 37 min 27 s
|
![]()
Nie zdążę.
Jutro na grzyby. Potem koniec lata. Muszę rowery wywieźć na wieś. Nauczyć dię spawać... Nie zdążę. Nie żałuję. Tyle lat czekać na światło... Opłaciło się. Amen.
![]() |
#352 |
|
![]()
No nie udało się.
Teraz zamierzam zostać cieślą. Zostanę cieślą. Nie wiem jeszcze jak ale zostanę. W części zalogowanej nawet poprosiłem o "wsparcie" ale rezygnuję z tegoż Nie zamierzam i nie chcę być zobowiązany wobec nikogo stąd. To podpowiada mi intuicja. Nie będę też zatem kupował butów i wspierał jednego użytkownika tego foruma itd. Taki mój antykomunistyczny manifest. Piszę to z rana, by nikt nie zarzucił: piszę pod wpływem. Piszę pod wpływem. Własnych emocji. Nie będę udawał kogoś, kim nie jestem. Wpadnę tu 24.12. Wtedy zwierzęta (jak ja) mają prawo powiedzieć/napisać coś "ludzkim głosem". Życzę Chomikowi, by mu się z ekipą jego wspierających udało. O Bułgarii już nie będzie. To najbiedniejszy kraj UE, najbardziej skorumpowany, z demograficzna katastrofa a jednak na liście innowacyjnych narodów są przed nami. Bułgarski naród wymiera szybciej niż my, bo jest ludnościowo bardzo "ubogi". Prowincja zamiera ekspresowo. Dlatego pojadę tam czwarty, prawdopodobnie ostatni raz, w przyszłym roku. Miałem w Sofii uczyć literatury węgierskiej. Zrezygnowałem. Dlaczego węgierskiej, bo Węgrzy mają największe jaja w Europie i zapewniam, że nie chodzi o politykę. Do Wesołych Świąt.
![]() |
#353 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reszel
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 11 godz 51 min 10 s
|
![]()
Panie Darku
Węgrzy to najwięksi przegrywy w EW-Ś ![]() Też wymieraja, to tak odnośnie tych jaj. Na podium zwijających się narodów w EU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
|
![]()
Ja jestem przegrywem i co z tego...?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Historia pewnego pomysłu czyli zapraszamy na Letni Zlot FAT 2013 | Mat | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 53 | 19.04.2013 08:15 |