|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 2 dni 19 godz 4 min 33 s
|
![]()
Miejscówek na dziko jest skolko ugodna, gorzej z parkowaniem motoru ale niekoniecznie trzeba biwakować na Helu. Można w pasie Zatoki Puckiej a w ogóle, to gościom z południa poleciłbym rozbić się na początek przy Wiśle Śmiałej i Wyspa Sobieszewska stoi otworem do dziennego zwiedzania.
Dla pasjonatów tego rodzaju militariów polecam bowiem cały pas umocnień poczynając od Górek Zachodnich przez Kępę Redłowską. Pas wybrzeża aż na Hel. Prawdą jest, że najlepiej te szlaki zwiedzać rowerowo (na Wyspie Portowej na pewno), no ale to na czterech kołkach dojechać trzeba lub stricte rowerowo. Co ciekawe wszystkie dzikie miejscówki (poza Helem) dostępne są od razu z poziomu każdych czterech kółek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
A jednak nie ma zakazu w Krajobrazowym... Przepraszam. Ostatnio edytowane przez majkowski1 : Wczoraj o 07:39 Powód: mój błąd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
![]() Online: 2 dni 19 godz 4 min 33 s
|
![]()
Wiem ale to akurat dla mnie nie jest przeszkodą. Gorzej, bo do tych miejsc biwakowych trzeba się z buta wybrać.
Poza tym na całym wybrzeżu (plaże z terenem przyległym), poza miejscami wyznaczonymi - biwakować nie można. Dlatego piszę o biwakowaniu na dziko. Poza Helem są cztery znane miejscówki, z których wiara korzysta. Poza sezonem pies z kulawa noga się Tobą nie zainteresuje. Latem zresztą też. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kirgistan 2022 | mihoo | Trochę dalej | 16 | 24.07.2022 11:56 |
20-22.05.2022 s.o.s.m.a. | Żaki-Czan | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 126 | 26.05.2022 17:17 |