![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 12 godz 4 min 14 s
|
![]()
owszem jestem za
![]() ![]() ale mamy problem z czego utrzymać forum i to powino byc sedno dyskusji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 12 godz 35 min 2 s
|
![]()
przecież powiedziałes ze nie chcesz nic płacić to o czym chcesz dyskutować? o tym ile zapłacą inni ?
jesli nie ma dobrowolnych datków to nie widze podstaw do przywilejów.. Wtedy powinna rzadzić cena i jakośc i nic wiecej- żaden staż, czarnuchowośc czy znajomosci z krolikiem Bugsem.. Wtedy sie liczy tylko i wyłącznie interes ogółu a nie Handlowców Ostatnio edytowane przez puszek : 19.02.2010 o 18:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Sednem dyskusji jest to co możemy my jako PiD zrobić aby pomóc w utrzymaniu forum. Nie dyskutujmy tu o tym czy składki forumowiczów powinny być dobrowolnie czy nie, bo nawet jeśli dojdziemy do jakiś wniosków to nasze zdanie nie ma tak na prawdę w tym temacie wielkiego znaczenia.
Skupmy się na PiD i na tym na ile my możemy pomóc w finansowaniu forum. Nie wykraczajmy poza ten temat bo nam się rozmyje.
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki Wasil za twój głos w tej dyskusji. Czekamy wciąż na pozostałych PiD-ów. Ważne jest aby głos zabrał każdy a nie czekał aż temat sam się rozwiąże ...
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Witam,
mam swój drugi wątek w dziale DiP. ![]() Zgadzam się na zdanie większości, że coś od Nas powinno trafiać do kasy forumowej, oprócz składki. 5zł od każdego zestawu sprzedanego komuś z forum + 5zł od każdej navi jaką będę miał w domu na stole do robienia ![]() Ale jeśli coś uradzicie innego, przystanę na głos większości czarnuchów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Częstochowa
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]()
dzień dobry
![]() najprostrzym rozwiązaniem byłoby mocne okrojenie dotępności do tematów. Kilka jest dla wszystkich. Reszta po zapłaceniu 10zł. Wydaje mi się, że takie rozwiazanie spowodowałoby, że ludzie zaczeliby wpłacać kasę, co wystarczyło by na serwer i nie wiem co tam jeszcze ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Kuba przypominam o tym że nie rozmawiamy tutaj o składkach od forumowiczów tylko o dodatkowych składkach od nas czyli Działu producentów i dostawców, a szczególnie czy ta składka ma być obowiązkowa czy dobrowolna co łaska .... Co o tym sądzisz ?
![]() |
#8 | |
Miasto: Częstochowa
![]() Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |