|   | 
 | |||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  19.02.2010, 16:58 | #1 | 
| gsm: 512242193  Zarejestrowany: Jul 2006 Miasto: Rzuchów 
				 Motocykl: RD11a Galeria: Zdjęcia   Online: 5 miesiące 2 dni 12 godz 55 min 20 s |   

hubercie bo będę miał prawo zrobię dokładnie to co reszta bambusów nie płace bo nie muszę   pid winien byc darmowy i tylko dla składkowiczów moze jako przyklejone tematy w sprzedam kupie jako NASI PRODUCENCi I DOSTAWCY podkreślmy ze robimy interes ze swoim nie chce nikomu niczego zabraniać i nikogo wyganiać podobnie jak puntek myślę ze tylko składki gdyby jak to puntek sugeruje info o krytyczne sytuacji wypłneło by inaczje nnie było by tego dymu ale wiecie informacja jest kluczem wiem ze narobiłem zametu ale skutrek jest dobry bo puszek sam pisał ze jest ruch w interesie  darzmy do tego żeby forum tylko utrzymało się ze składek będzie czysto i bez kwasu jeśli składka nie będzie obowiązkowa a ja nic na tym nie stracę ani nie zyskam za składkę to nic mnie nie motywuje żeby zapłacić bo zapłaci morze ktoś inny, wobec czego należy "gwiazdora" wynagrodzić w jakiś sposób  postarajmy sie stworzyć zasady motywacji do płacenia składek nie odbierajmy tego jak ograniczenie ale raczej jak nagrodę dla "gwiazdora" | 
|   |   | 
|  19.02.2010, 17:05 | #2 | |
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   Cytat: 
 Pałeł nie możesz tak po prostu z dobroci serca sięgnąć do portfela i powiedzieć "proszę to kasa na forum, wiem że się przyda" i nie mieć przy ty żadnych wymagań  Uważam że między forumowiczami a PiD jest pewna symbioza. Forumowicze mają taką korzyść że mają pod ręką dobrą ofertę , a PiD ma klientów i jakiś tam zysk finansowy. Zróbmy tak żeby jeszcze forum miało z tego korzyść. Wszystko jedno co ustalimy w kwestii składek. Jeśli zostanie przegłosowany Twój pomysł żeby PiD było darmowe to ja + kilka innych osób i tak będziemy płacili z własnej woli. 
				__________________ Hubert Ostatnio edytowane przez hubert : 19.02.2010 o 17:12 | |
|   |   |