|
|
#21 | |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
Cytat:
Ale ANC trzeba dokupić dodatkowo, niestety: Kompatybilność z system komunikacji z funkcją ANC Kask motocyklowy Schuberth C5 ANC ECE został przygotowany w systemie Plug and Play do współpracy z dedykowanym interkomem Schuberth SC Edge ANC (sprzedawany oddzielnie) i fabrycznie wyposażono go w głośniki Cardo ANC o średnicy 53 mm oraz anteny dla komunikacji Bluetooth, Mesh i radia FM. Po zainstalowaniu kompatybilnego modułu SC Edge ANC dostępna jest pełna funkcjonalność aktywnej redukcji hałasu, która dzięki zaawansowanym algorytmom ogranicza dźwięki otoczenia, zwiększając komfort podróżowania i zmniejszając zmęczenie słuchu podczas długich tras. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Administrator
![]() |
A jam mam Schubertha E1 z wbudowaną Seną i nie jestem zadowolony. Ch.. kask i ch... zestaw. Ale co poradzić, wybrałem po marce a tutaj kupa. Kask głośny, przy otwartej wentylacji powietrze wkur.. wpada w drgania co wręcz boli moje bębenki. Kask ciężki. Słaba blenda. Słaba widoczność. Słaba regulacja daszku, raz mi się już wypiął. Muzyki to nie słucham bo tylko mnie denerwuje. Jakość rozmów ok i słychać mnie ok, to jedyny plus. Czy zaufam Schuberthowi ponownie, nie wiem, może mam zbyt wysokie wymagania na to co płacę... ale chyba powinienem kupując kask za tyle siana...
|
![]() |
|
|