Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary Dzisiaj, 08:20   #24
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 11 miesiące 5 dni 4 godz 53 min 20 s
Domyślnie

Tu gdzie jestem na Bałkanach , robię swoje testy aby sprawdzić jak ludzie tykają. Na siedzeniu motocykla zostawiam jakąś monet, 2,5 złoty, albo euro i idę do sklepu np coś kupić, albo idę sobie wioskę olimpijska w sarajevie zobaczyć, albo inne miasto. Dzieciaki, młodzi i starsi oglądają motura często, bo Afryka robi wrażenie wiwleksze niż tłuste gejesy.

Wracam i monety leżą dalej. Gadam często z lokalesami i pytam jak się tu żyje. Przestępstw w ogóle nie ma na wsiach. Ludzie sami się pilnują. Ponoć każdy ma tutaj nie jednego kałacha zakitranego w domu.

Chyba każdy widzi, że Słowianie to cywilizacja a kochany zachód to antycywilizacja, barbarzyństwo, złodziejstwo i popierdolenie umysłowe.

Kto odwiedzał mnie w Berlinie, wie gdzie mieszkałem na kreuzbergu. Teraz tam po zmroku nie wyjdziesz i to obojętnie w jakim szaliku, bluzie I kolorze skóry. Kroja każdego. Moja współlokatorka z tamtych czasów, Anka, która naiwnie wierzyła w dobro ludzi, po 2giej próbuje gwałtu, uciekła do rasistowskiego I pełnego kiboli Chrzanowa. Gadałem z nią ostatnio i mówi że 13 lat życia przejebala w tym berlinie szukajac niewiadomo czego. Po Chrzanowie robi co chce jak chce i niecz go się nie boi, bo nikt jej nie zaczepia. No może jedynie amanci, chcący jej fajne cycki wymasować. Ale tacy cywilizowani amanci, którzy się pytają, a nie tacy na zachodzie zakładający jej niż pod gardło.

Słowianie góra, jebac zachod, zasłużył na to swoimi koloniami i arogancja.

Dziś Skopje, położę znowu monetę i dam znać.
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania