|
|
#1121 |
![]() |
No właśnie 30mm w moim przypadku to za mało i się zastanawiam o ile mogę jeszcze bezpiecznie pociągnąć w górę.
|
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Moderator
![]() |
Jak nikt nie odpowie do przyszłego tygodnia to postaram się sprawdzić jak to u mnie wygląda
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#1123 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Olsztyn
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 5 dni 4 godz 15 min 42 s
|
To tez zależy czy masz fabryczna kierownice czy zamiennik.
Jak założysz twinwall wysokiego i 30mm to moze byc problem. Niektórzy przesuwają do tylu lub przodu kiere i tez inaczej sie linki układają |
|
|
|
|
|
#1124 |
![]() |
Mam oryginał i 30mm podwyższenia. Niestety moje kulasy są na tyle długie, że przydałoby się jeszcze wyżej (chodzi o jazdę na stojąco). Myślałem też o połączeniu 30mm + inna, bardziej wygięta ku górze kierownica. W najgorszym wypadku wymienię te przewody na dłuższe. Macie ewentualnie do polecenia jakiś model kierownicy bo w sumie taki zestaw byłby chyba lepszy i bezpieczniejszy niż budowanie wieży z riserów.
|
|
|
|
|
|
#1125 |
![]() |
Może lepiej obniżone pegi?
Efekt na stojąco ten sam, w dosiądzie kolanom lżej. Niemniej, to odpada, jak przycierasz w łukach pegami o asfalt.
|
![]() |
|
|