|
|
#201 |
![]() |
Rally i WRaid mają 'jakiś tam' zawias, jest pełna regulacja coś tam można stworzyć. Standard jest jak napisałeś - chujosis vulgaris
![]() Ja swoją nie skaczę i nie latam - dziurawe drogi, kocie łby i inne takie przygody robi w sposób dla mnie zadowalający. Najważniejsze aby nie było z nią kłopotów mechanicznych. Cała reszta nie sprawia powodów do narzekań tak naprawdę.
|
|
|
#202 | |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 tygodni 5 dni 9 godz 48 min 44 s
|
Cytat:
Do każdej jazdy po asfaltach i szutrach z prędkościami poniżej 120 jest wystarczający. Słabszym punktem są hamulce, gąbczaste i mało skuteczne. |
|
|
|
|
|
|
#203 | |
![]() |
Cytat:
Jak kiedyś wykonałem ten manewr w H-D aż mi się wierzyć nie chciało, jak dużą różnicę w hamowaniu może zrobić taka mała zmiana. |
|
|
|
|
|
|
#204 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 5 godz 30 s
|
A zobaczcie jak zmotał T7 Michał Fujak
https://www.instagram.com/fujak313/ Zawias Rally z 890, jedna tarcza - układ z Multistrady i wiele innych |
|
|
|
|
|
#205 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Olsztyn
Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 32 min 39 s
|
Nie wydaje wam sie smieszne ze ludzie kupują T7 bo najlepsza ,a potem zakładają zawieszenie od konkurencji 😁
|
|
|
|
|
|
#206 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Online: 2 tygodni 5 dni 9 godz 48 min 44 s
|
można motać bez końca ale 95% nas - amatorów nie wykorzysta nawet tego co ta maszyna daje w standardzie. Przewody Wymienię przy najbliższej wymianie płynu na HELa, montowałem je w poprzednich motocyklach i byłem raczej zadowolony z różnicy.
|
|
|
|
|
|
#207 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 5 godz 30 s
|
No akurat Michał to nie amator
- bardziej jako ciekawostkowe wstawiam
|
|
|
|
|
|
#208 |
![]() |
wydaje mi się to śmieszne owszem - ale szpejowanie wydaje się nie mieć końca u niektórych no i ich sprawa. ja tam wolę, żeby ludzie obkładali motocykle świecidełkami zamiast biegać z karabinem
![]() moje heble były TRAGICZNE wręcz po wyjeździe z ASO jako nowe. dosłownie byłem w szoku jak to źle hamowało. Dzisiaj uważam, że nie mam zastrzeżeń do przodu - tył jest faktycznie gumianny i to zastrzeżenie się często powtarza wśród użytkowników T7.
|
![]() |
|
|