|
|
#1 |
![]() |
Ostatnio edytowane przez wierny : Dzisiaj o 07:25 Powód: Poprawiony film |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Stalowa Wola
Motocykl: RD07a
Przebieg: 32000
Online: 3 tygodni 5 dni 5 godz 50 min 2 s
|
ubiegłeś mnie, właśnie chciałem to wrzucić
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 54 min 41 s
|
lekka kopia cfmoto 450mt i CRF
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
czasy, w ktorych w 90% ocenia sie pojazd po wygladzie i 'bajerach'. pompki-trabki sa? no to super! ja juz widze, ze gosc nie bedzie hamowal bo nie ma czym, a kolesie dywaguja o tym czy kierunkowskazy maja ladna linie...
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cena w US to 7500 dolców za wersję droższą- SE. To niecałe 28 tyś zł. W Eurokołchozie raczej przekroczy 3 dychy, ale nawet wtedy będzie ciekawą alternatywą dla bardzo dobrej ale mocno nijakiej hondy cb500x i chińskiego Cf Moto 450. I o to chodzi, ma być wybór. A co kto kupi, to już jego sprawa. Można za 3 dychy kupić odrestaurowanego Junaka czy MZ-kę, a można nowy motocykl, i to jest fajne.
A rynek zepsuliśmy my-konsumenci. Ogłupieni przez reklamy chcemy taniej i więcej, a tak się nie da. Nikt nie zrobi motocykla dobrego i bezawaryjnego, bez zbędnych bajerów za to z dobrym zawiasem i piecem tylko dlatego, że garstka miłośników staroci, ujeżdżających 30-letnie enduro chciała by to kupić- najlepiej używane od Niemca z małym przebiegiem i furą akcesoriów.... Szkoda pisać, w tm temacie zostało już wszystko powiedziane. Dla mnie się to nowe Kawałsraki podoba, o ile nie zepsują tego rozbudowaną elektroniką i nie wywindują ceny powyżej 3 dych. |
|
|
|
![]() |
|
|