![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Kumpel ma KOVE 480 rally. Ma i ABS (odłączony) i lampki i kanape od Zeta. Zawias (fakt dłubnięty) lepszy niż w XPLOR. Silnik ma ponoć resurs 2000 km.
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Na grupie FB chłopak robił dojazdówkę w alpy... 1200km po autostradach ja raczej bym się nie pisał.
![]() |
#13 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Chodziło mi bardziej o możliwość przewożenia bagaży etc a nie wysokość. Choć koleś na filmie wygląda trochę jakby jeździł na kocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 91000
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 4 godz 35 min 39 s
|
![]()
Ja wiem że Kove ,że KTM , że 701 itd ...
Koledzy A w związku z moimi pytaniami ? Pytam o silnik od starej Huski i tylko o to. Możemy o tym pogadać ? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć w miarę precyzyjnie na moje pytania ? Jaki przebieg to wytrzymuje ? Czy ma tendencje do brania oleju ? Jaka była / jest awaryjność ? Co się psuje ? Jaką ten silnik ma/miał opinię ? Czy skrzynia biegów (która jest tym silniku 6 biegowa) nadaje się do długotrwałej jazdy w trasie? .. jest jedna opinia ![]() Jak duże przebiegi wytrzymuje ? Co ze spalaniem przy normalnej jedzie po asfalcie 100km/h .. takiej huski czy SWMa ? Czy są do tego silnika nowe części ? .. to już wiem ![]() https://www.motosati.pl/serwis/68/13 w raz z cenami Please.... zależy mi na tej wiedzy ![]() Tak w ogóle interwał wymiany oleju w tym silniku to 2tyś km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
To nie jest ten dam silnik, chińczycy go pozmieniali i po mojemu zjebali. TE 510 Varese to była bardzo dopracowana jednostka, miałem kilka TE 510, 450 i 310 nigdy mnie nie zawiodły. Bardziej zbliżony do oryginału jest jednak w AJP. Tak przynajmniej twierdzi moj kumpel, które jest importerem AJP Italia.
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 91000
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 4 godz 35 min 39 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |