![]() |
#1231 |
![]() |
![]()
tak, ten bialo-niebieski repece do spodu. jak dzis przyjda kawalki to powinienem ja odpalic, bo juz wrocila na kola
![]() |
#1232 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jakby ktoś był zainteresowany, to mój kolega jest producentem takich stojaków Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
![]() |
![]()
to miło, ze podales link, ktory podalem - jakies rabaty sa przewidziane dla FAT?
![]()
![]() |
#1234 | |
![]() |
![]()
Kurde faktycznie, popatrzyłem na Twoje zdjecie ze stojakiem i bez namysłu wrzuciłem link
![]() Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Dobra, sytuacja wygląda tak: Dla Forum: 1. Wersja ocynkiwana - 230zł 2. Wersja malowana - 215zł Jakby ktoś był zainteresowany, dzwonić do Adriana (Adrian Bik - 667055463) i koniecznie powołać się na FAT i że namiar jest ode mnie (Bartek) Mam nadzieję, że pomogłem jak mogłem 🙂 Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez Dzieju : 16.07.2025 o 05:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
![]() |
![]()
nie zsikały się dziadki przez noc wiec mozna je probowac wrzucic
![]() |
#1236 |
![]() |
![]()
pstryk pstryk
https://youtube.com/shorts/zK_6pVjre...pJNpqMGmE-wLG3 i po synchronizacji, która była zdecydowanie potrzebna https://youtu.be/5oa4oxHVG7w?si=9HQJybny5KouckWy
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 16.07.2025 o 13:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
![]() |
![]()
koniec - drynda w pelni sprawna i uzytkowa. zalac pod korek i mozna jechac do Ufy na kumys
![]()
![]() |
#1238 |
![]() |
![]()
Futrzak Panie ale co lać 98 ?
Mad Max mi się wspomina ale czy tam taka była?
![]() |
#1239 |
![]() |
![]()
bardzo mozliwe bo Mad Max pochodzi z 1979 a 'lokowanie produktu' to nie jest nowoczesny wynalazek. ja polecam moim kolegom i klientom lać 98 do wszystkiego co sie rusza. widzialem tworzywa sztuczne po kontakcie z ekologiczna 95 i mam swoje zdanie.
p.s. Honda Boldor najczesciej wystepowala jako 900ccm. to z czym pracowalem to dokładnie: Honda CB750 F2 Bol d'Or RC04 VIN: RC04-4000012-RC04-4099999 rok 1982
![]() |
#1240 |
![]() |
![]()
Słuchając opinii różnych mechaników czy fachowców od paliw od zawsze wszędzie leję 98 - dowodów na wyższość nigdy nie widziałem. Nawet jak paliwa nie trzymają parametrów to każde wyższe będzie trochę lepsze niż to niższe 😀
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |