|   | 
 | |||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  25.05.2025, 22:32 | #1 | 
| dawniej poss  Zarejestrowany: Dec 2012 Miasto: Gdańsk 
				 Motocykl: RD10 -> RD13 -> GS12   Online: 4 tygodni 1 dzień 10 godz 45 min 8 s |  Parking okolice Livorno - Piza 

Czcigodni. W najbliższy czwartek zostawiam samochód z przyczepą na 9 dni w okolicach Livorno - Piza we Włoszech (dalej z motocyklami wsiadamy na prom) i szukam jakiegoś bezpiecznego miejsca, parkingu. Z netu komercyjne parkingi to koszt 300 euro dla zestawu, może ktoś ma jakiś namiar, kontakt na coś mniej kosztownego   Myślę że w promieniu do 100km od Livorno. Zdrówka poss'ter | 
|   |   | 
|  26.05.2025, 07:15 | #2 | 
|  |   

https://www.google.com/maps/place/Pa...oASAFQAw%3D%3D Tutaj zostawiłem busa na cztery dni. Chyba coś ok 60 ojro,ale to było dwa lata temu 
				__________________ Świeć pomimo wszystko Bierz przykład ze słońca Ma w dupie,czy kogoś razi | 
|   |   | 
|  26.05.2025, 08:33 | #3 | 
|  |   

Tu zostawiałem za jakiś grosz https://maps.app.goo.gl/bLP5bvFoVDqzVQjP7?g_st=ic | 
|   |   | 
|  26.05.2025, 08:34 | #4 | 
| Zakonserwowany  |   

A ja Ci zaproponuje opcję z której sam korzystam od lat. Poszukaj jakiegoś agro czy b-b z dala od turystycznych atrakcji, miast, itp. w strukturze z parkingiem. I poproś właściciela o możliwość pozostawienia auta. Nie zdarzyło mi się aby odmówili mi takiej możliwości, ludzie po małych miasteczkach są mniej pazerni na kasę i uczynni. Zawsze daję flaszkę jakiegoś naszego alkoholu właścicielowi i przyjmuje z zadowoleniem . Powodzenia 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  26.05.2025, 09:48 | #5 | 
| Zarejestrowany: Aug 2019 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: CRF1100   Online: 1 dzień 18 godz 18 min 40 s |   

Zostawiałem busa na P4 cenę sprawdź na stronie https://www.pisa-airport.com/it/i-pa...archeggio.html Wjazd/wyjazd bramka automatyczna, z przyczepką zajmujesz 2 miejsca a płacisz jak za jedno. Na stronie brak wyboru czy przyjechałeś. | 
|   |   | 
|  26.05.2025, 22:27 | #6 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2011 Miasto: mazowiecka wieś 
				 Motocykl: 5 szt Przebieg: znośny   Online: 3 miesiące 3 tygodni 2 dni 18 godz 41 min 10 s |   

Potwierdzam skuteczność metody  Adagiio. Zamiast flaszki biorę jeden nocleg po przyjeździe i drugi przed odlotem. Nikt nigdy nie chciał opłaty za porzucenie auta.  Zdrowia 
				__________________ Nie ważne gdzie, nie ważne czym. Ważne z Kim. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Krosno, Sanok, Brzozów i okolice. Parking dla auta z lawetą. | motomysz | Kwestie różne, ale podróżne. | 2 | 01.06.2023 10:11 |