|
|
#1041 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1042 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 21 godz 26 min 3 s
|
Dżonu, napisałem ci na stronie firmowej, ale powtórzę tutaj na skróty. Nowa afra, podwyższenie co najmniej 4 cm dla mnie i pasażerki. Daj info kiedy i mniej więcej za ile.
|
|
|
|
|
|
#1043 |
![]() |
Cześć. Strona motokanapy.pl niestety nie działa w stu procentach i ten formularz kontaktowy też nie. W środę idę na zabieg cieśni nadgarstka prawego a jak się to zagoi to na lewą rękę. Napisz do mnie na whats-app to Ci więcej konkretów napiszę
|
|
|
|
|
|
#1044 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 52 min 6 s
|
Cytat:
a i telefon do mnie masz jakby co Info od lekarza pomiędzy zabiegami z reguły stosuje się termin pół roku ( też będę robił drugą) - jak jest dramat w drugiej ręce to czasami robią ale minimum 3 miesiące od pierwszej operacji |
|
|
|
|
|
|
#1045 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 21 godz 26 min 3 s
|
To na razie nie zawracam gitary. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
#1046 |
![]() |
Wiadomo, zdrowie najważniejsze.
Wyczekiwany od lata termin mojej na luty pewnie wyląduje w maju. Nic to, walcz.
|
|
|
#1047 | |
![]() |
Cytat:
Lekarz się zgodził żeby od jednego zabiegu do drugiego był miesiąc. Tak że 5 marca idę na lewą rękę. Prawą masuję i smaruję specjalną maścią na blizny. Mam nadzieję e szybko wrócę do formy. |
|
|
|
|
|
|
#1048 |
![]() |
A z aktualności to już niebawem będzie zmiana loga Motokanap bo to już 11 lat jak obecne funkcjonuje.
Ciekawe czy się Wam spodoba? |
|
|
|
|
|
#1049 |
![]() |
Się zobaczy i się oceni
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#1050 |
![]() Zarejestrowany: May 2020
Miasto: Pomorskie
Motocykl: CRF1000L
Online: 3 tygodni 14 godz 16 min 16 s
|
Takie pytanko czy stelaż kanapy obniżonej i podwyższonej jest taki sam bo mam obniżoną a chciałbym standard lub podwyższoną.I nie wiem czy kupować podwyższoną czy obić tą obniżoną mam 185 cm wzrostu.Napiszę że na dużym GS-sie na oryginalnym siedzeniu było wygodnie.
ATAS 1100 21r |
|
|
|