|
|
|||||||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Motocykl: xtz660 Ténére/XR650R
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 1 godz 19 min 8 s
|
Jeśli celem była droga to tej drogi było jednak za dużo. Ogromna większość to nużące szutry- chociaż piękne. Ile można wiwijać tyłem na kamykach. Po 15 skrętach miałem dość a wyszło, ze chce czy nie chce i tak sie robią.
WR okazuje sie zdecydowanie za łatwym motorkiem na takie trasy. Tzn nie ma gdzie nawiązać walki z torem. Po piaskach jakie by nie były można nie podnosić tyłka i przejechać z jakaś śmieszną prędkością. Błotnym kałużom, dziurom, koleinom Asia sie nie kłaniała. Krótko- za łatwo i przez to nużąco. Prędkość przelotowa pod 80km/h, Można oczywiście jechać dużo szybciej, ale jak to nam sie kilka razy zdarzyło a to zwierzątka wypadają z lasu a to kombajn właśnie wyłania sie z bocznej, albo łada leci na wędkowanie. Kurzawa okropna. Celowanie w to zeby nie dostać sie w chmurę pyłu spod koła yamahy zajmowało mi najwięcej uwagi. Litwa.jpg |
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
Cytat:
Pozdr rr
|
|
![]() |