Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08.07.2021, 19:55   #1
kristoch

kristoch's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wrocław
Motocykl: *
kristoch jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 17 godz 53 min 8 s
Domyślnie Triumph Scrambler XE 1200

�� ale trafiłeś ��
Jeździłem w zeszłym roku trochę. Teraz chyba nie ma nigdzie demo, ale właśnie się mocno doktoryzuję i może coś z tego będzie… nie zapeszam.
Mają parę wad. Grzanie od kata można usunąć, a w wersji 2021 kat jest w tłumiku i rura ma być chłodniejsza.
Moim zdaniem poważniejsza wada to tylne zawieszenie - podobno jest złe dobrane i ciężko je poprawić pomimo, ze to Ohlins. Osobiście odczułem je jako nieco twardawe, ale krótko jeździłem.
To z pewnością nie jest moto jak Afryka czy GS800, ale Indie do tego służy. Na kryzys wieku średniego w sam raz. Ten kryzys już dawno za mną, ale Scram mi się bardzo podoba.

PS
Jakby co to nie kupować tego - https://www.otomoto.pl/oferta/triump...-ID6DR7em.html
Sprzedający jest spoko, ale moto jest po szlifie, który skutkował szkodą całkowitą. Pisałem do pierwszego właściciela, ale nie odpowiedział.

image1.jpg

image2.jpg

Cytat:
Triumph Scrambler
rok prod. 2019
ilość przej. km: 7 700 km
cena: 47 000 PLN

Opis:
Scrambler 1200 XE z roku 2019. Stan prawie idealny (kilka użytkowych minimalnych zarysowań). Zębatki, łańcuch, hamulce w idealnym stanie. Wyposażenie dodatkowe to grzane manetki . Nowy kosztuje ok 66 tys wiec jest to okazja za prawie nowy motocykl

Ostatnio edytowane przez Novy : 08.07.2021 o 22:23 Powód: Poprawiłem link i dodałem istotne info ws. motocykla po szlifie
kristoch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania