|   | 
 | |||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  18.07.2020, 12:30 | #241 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2019 Miasto: Beskidy 
				 Motocykl: CRF1000   Online: 5 dni 15 godz 9 min 37 s |   

Całe Bałkany coś się sypią..   Węgrzy wprowadzili już Rumunię na listę Yellow i teoretycznie wjazd z Rumunii do Węgier to 14 dni kwarantanny albo przedstawienie na granicy dwóch negatywnych testów z ostatnich 5 dni.  Do tego bardzo sprzeczne informacje  o tranzycie  bo np. ambasada węgierska w Polsce mówi, że tranzyt po wyznaczonej trasie możliwy a kumpel czeka właśnie na wynik testu przy granicy bo nie został wpuszczony na tranzyt 
				__________________ Lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż żałować, że tego się nie zrobiło. | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 17:51 | #242 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2015 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: inne moto   Online: 2 tygodni 2 dni 19 godz 19 min 49 s |   

Zle wiesci o tej Rumunii. Rozwazalismy aby leciec na lekkich na TET Rumunski. Ktos moze wie jak jest z wjazdem i wyjazdem przez Ukraine? | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 18:24 | #243 | 
| Zakonserwowany  |   

Rozmawiałem przed chwilą z przyjaciółmi z Brosa, mówią żeby odpuścić przyjazd. Od poniedziałku wchodzą obostrzenia, co prawda w Maramures nie ma problemu z zarazą, ale w innych regionach są, szczególnie nadmorskich i w miastach.  Ukraińcy zamknęli tranzyt przez swoje terytoriom Rumunom od wczoraj, czy wpuszczą Polaków trzeba jechać i sprawdzić. Powodzenia. 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 19:15 | #244 | 
|  |   

Moi frendos w Bukareszcie odradzają przyjazd :/

__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 19:54 | #245 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2015 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: inne moto   Online: 2 tygodni 2 dni 19 godz 19 min 49 s |   

Dzieki. Ojojoj to bardzo zle wiesci z tym wjazdem do Rumunii. Zbyt niepewnie a do 8 sierpnia blisko - nie wrozy to by moglo cos sie zmienic na plus. 1. Alternatywa Ukraina - byl ktos niedawno na Zakarpaciu? 2. Alternatywa - TET Litwa | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 20:56 | #246 | 
|  |   

Jak wzrost zachorowań tam nie wyhamuje to się szybko zamknął,a nawet jeżeli nie to może być problem z powrotem przez HU/SK. Chce startować za tydzień. Ale ostateczna decyzja pewnie w przeddzień. Obawiam się ze potem może być tylko gorzej. Pozdr rr 
				__________________ Są jeszcze piękne zadupia na tym świecie. | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 21:18 | #247 | 
|  |   

Dziwi mnie trochę to ciśnienie na wyjazdy. Proszenie się o problemy? Nie kumam...
		 | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 21:27 | #249 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2018 Miasto: Ustroń 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 7 godz 1 min 50 s |   | 
|   |   | 
|  18.07.2020, 21:37 | #250 | |
|  Zarejestrowany: Jan 2011 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: brak Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 19 godz 20 min 54 s |    Cytat: 
  Jak dla mnie, to na ten czas najważniejszy forumowy wątek, choć sam nie mam za wiele do przekazania bo zawsze ktoś jest szybszy  CF 
				__________________ Pełne zadowolenie składa się z małych uciech rozłożonych w czasie. https://www.facebook.com/CFact1/ | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 12:17 |