![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Przyznaję, że trochę źle Zbycha zrozumiałem.
Kody rabatowe działają trochę inaczej, bo : FAT50 to rabat 50 zł na szkolenie jednodniowe FAT100 to rabat 100 na szkolenie na dwudniowe. Cena jest elastyczna u Zbycha, więc im wcześniej kupujecie tym będzie niższa... Na górze poprawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2017
Miasto: Gliwice
Motocykl: CRF 1000D
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 11 godz 9 min 23 s
|
![]()
W ubiegłą sobotę byłem na szkoleniu pt''szutry'' i powiem tak ...zajeb..ta sprawa ! Pomimo , że na szkoleniu była grupa ludzi to Zbyszek podchodzi do każdego indywidulanie. Najpierw tłumaczy a następnie pokazuje jak wykonywać ćwiczenia . Mało tego .. nagrywa Was podczas ćwiczeń... i później jest materiał do przemyśleń.
Po jednym dniu byłem totalnie wykończony, ale szczęśliwy i uśmiech do dzisiaj na samo wspomnienie szkolenia się pojawia. Jak się uczyć to od najlepszych. Tak uważam . O Zbyszku możecie poczytać w internecie i sami ocenić czy warto . Moim skromnym zdaniem : warto i to bardzo . p.s . Teren w Dąbrowie Górniczej jest bardzo dobrze przygotowany do takiego szkolenia. I rozległy... Polecam. |
![]() |
![]() |