|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Był Fafruk- jest po ludzku
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
Online: 2 tygodni 6 dni 6 godz 50 min 7 s
|
Właśnie za Białowieża zgarnęła mnie straż graniczna, ale wytłumaczyłem im o co chodzi z trasą i dostałem tylko pouczenie. Dzień wcześniej mieli holendra na pasie granicznym (on dostał 500). Dotarli do mnie bardzo szybko więc nie liczylbym na jakiś szybki niezauważony przejazd
groziło mi 500 za wjazd do puszczy i 500 za pas graniczny. Lepiej żeby w miarę szybko zmienili trase bo widziałem kilka motorków na trasie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Wieczoru
Równiez bardzo dużo niespodzianek na TET Ukraina. Dam głowę że niektóre odcinki są po prostu wyklikane na mapach. Powiem więcej, na bank nie przejezne dual sportem a co dopiero dużym enduro. Miał chłop fantazję. Trochę lipa może być i w innych krajach. Z czasem pewnie inicjatywa okrzepnie ale i więcej lokalesow z widłami czaic się bedzie mimo. Pozdr rr |
|
|
|
![]() |
|
|