|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  05.05.2017, 22:03 | #1 | 
|  |   

no widzisz Hero. irki lubia trzymac motory w domu i ich nie uzywac. jak cos pojezdzi to pomaluje spreyem i sprzeda jak nowke   pozdrow kolege... bawcie sie chlopcy ladnie  https://www.youtube.com/watch?v=sOLpVNsZdug 
				__________________ buziaki   | 
|   |   | 
|  06.05.2017, 00:02 | #2 | |
|  Zarejestrowany: Feb 2011 Miasto: Kerry :-))   Ireland 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: 61.000   Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 17 godz 21 min 25 s |   Cytat: 
 | |
|   |   | 
|  15.05.2017, 23:51 | #3 | |
| Mizerna Kruszynka  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Lusk 
				 Motocykl: RD07a Przebieg: 110 tys   Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s |   Cytat: 

__________________ -Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE. | |
|   |   | 
|  17.05.2017, 17:51 | #4 | 
|  |   
				__________________ pozdrawiam! Kisiel ------ RD04 -> ATAS | 
|   |   | 
|  18.05.2017, 02:13 | #5 | |
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL. 
				 Motocykl: nie ma!!!!!!! Przebieg: +-50k   Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s |   Cytat: 
 Jurus ty do mnie? o mnie tak wspominasz? OOOO ale milo Dziekuje za pozdrownienia bo zakladam, ze o mnie chodzilo. Dziekuje za dedykacje lubie Apteke, bylem na kilku koncertach, teraz mi sie wydaje,ze Jedrzej mnie juz meczy, chociaz lubie ich wersje Korowodu ale jednak z polnocy to wolalem Kolaborantow. I wiesz co bądź mądrzejszy i sie odpierdol ode mnie, tak na powaznie daj sobie spokoj, chcesz czegos ode mnie? Ja od ciebie nie chce niczego i nie wspominam od tobie czy o twoim warsztacie i bezkresnym intelekcie, siedz kwitnij rozwijaj sie i rob co kochasz. a to pioseneczka dla ciebie czlowieku bez skazy: https://www.youtube.com/watch?v=wfmgHMhFHug Ja uszanowalem twoje prosbe, o ta, ktora mozna znalesc tutaj: "takze nie wycieraj sobie mna geby bo i tak jestem cierpliwy. znasz moje zdanie o tym motocyklu. nie mieszaj mnie w to. doszlo? nie po to buduje swoja marke od lat zeby potem ktos mnie wiazal z szajsem. powiedzialem Ci co to za motocykl. znasz moje zdanie. nie mam nic wspolnego z nim. skasuj sobie moj numer."" Niech to zadziala w obie strony, wiec prosze cie kolego nie wspominaj wiecej o mnie w zadnym kontekscie a tym bardziej publicznie tutaj na FAT, po prostu... Kumasz, Jarzysz, Kleisz? 
				__________________ Plany i marzenia to pozwala twardo stapac w rzeczywistosci.... chyba!!!!!! | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| [Dla Afrykańczyka] Znalezione na allegro i ebay i innych | Mucha | Wszystko dla Afrykańczyka | 1875 | 10.10.2025 12:31 | 
| Znalezione na allegro,ebay i innych... | HRABIA z Krosna | Wszystko dla Afryki | 29 | 21.01.2017 19:25 |