|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  16.01.2017, 15:45 | #1 | |
| Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju  Zarejestrowany: Mar 2015 Miasto: Dzierżoniów 
				 Motocykl: RD03 Przebieg: 12 000   Online: 1 miesiąc 3 dni 1 godz 20 min 4 s |   Cytat: 
  po co  w ogóle  zakładać jakikolwiek temat - przeciez na pewno juz było o tym pisane kiedyś gdzieś - wystarczy poszukać... No i faktycznie odnajduje się  jakiś temat a w nim   większość postów  o tym że temat juz był .. żadnej merytorycznej wartości  albo dyskusja  o przewadze sernika  nad makowcem  W tym temacie tez zrobił się  juz offtop  i nie ja go zacząłem . Sama szukajka u mnie najczęściej wypluwa - nie odnaleziono treści Co do rogala - musiałbym przymierzyć coś ,ewentualnie tak go pakować żeby najcięższe rzeczy były jak najniżej - nie chcę dorabiać stelaży itd Albo zakupic jakiś worek zeglarski czy coś w tym stylu . Ostatnio edytowane przez Widmo80 : 16.01.2017 o 16:08 | |
|   |   |