Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 13.10.2016, 09:26   #1
arek

Motocykl: RD03
arek jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 15 godz 45 min 54 s
Domyślnie

I puścić 100 motocykli inną łąką?
arek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13.10.2016, 10:22   #2
redrobo

redrobo's Avatar

Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
redrobo jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 13 godz 53 min 19 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał arek Zobacz post
I puścić 100 motocykli inną łąką?
juz na adv. forum byly oszczerstwa itd w nasza strone, ze bydlo, ze napierdalane, ze takie tam...
kto ma problem z przemieszczaniem sie offem, niech sobie daruje wszelkie gadanie... na ukraine lecimy by pojezdzic w terenie. W Polsce czesto jest tak, ze na sciezynce, ktos postawi sobie szlaban, drugi wybuduje gospodarstwo po dwoch stronach drogi i przelatujesz przez jego podworko. Te konflikty sa nieuniknione i trzeba je rozwiazywac pokojowo.
redrobo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13.10.2016, 11:57   #3
arek

Motocykl: RD03
arek jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 15 godz 45 min 54 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał redrobo Zobacz post
juz na adv. forum byly oszczerstwa itd w nasza strone, ze bydlo, ze napierdalane, ze takie tam...
kto ma problem z przemieszczaniem sie offem, niech sobie daruje wszelkie gadanie... na ukraine lecimy by pojezdzic w terenie. W Polsce czesto jest tak, ze na sciezynce, ktos postawi sobie szlaban, drugi wybuduje gospodarstwo po dwoch stronach drogi i przelatujesz przez jego podworko. Te konflikty sa nieuniknione i trzeba je rozwiazywac pokojowo.
Tak, mam problem z przemieszczaniem się offem , po to właśnie jeżdżę. Nie mialem natomiast nigdy wcześniej problemu na Ukrainie a jeżdżę tam dłużej jak Ty na motocyklu. Niestety od roku coraz częściej są jakieś zgrzyty. Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać, bo jak pisałem sam tam jeżdżę, ale mam wątpliwości czy robienie tak dużej imprezy to dobry pomysł. Jak czytam wyżej problemy jednak są wiec mie ma co się czarować. Jeździmy tam przede wszystkim dlatego, że jest blisko, tanio i JESZCZE MOŻNA poczuć choć trochę"wolności". Dziwi mnie, że ci którzy tak zachwycają się możliwością jazdy po połoninach robią wszystko, by to się skończyło wcześniej. Napisanie by nie jeździło się szybko przez wioski albo łąki i postawienie trzech kropek jest raczej nie poważnie i dowodzi jedynie braku wyobraźni organizatorów.
arek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania