|   | 
 | |||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  19.10.2015, 18:59 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2011 
				 Motocykl: nie mam   Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 39 min 49 s |   

Adagiio, zwróć uwagę, iż odniosłem się jedynie do jazdy po wrzosowisku i poboczu. Nie odniosłem się w ogóle do jazdy leśnymi duktami (w myśl prawa to wciąż las i jest zakaz). Ale sam lubię jeździć takimi duktami. Ciężarówki wywożące drewno z lasu, dość niszczą już drogę. Przejazd taką dróżką nie zostawi nawet śladu. Ale co innego jest naruszanie roślinności kserotermicznej. To nie trawa, to w jeden sezon się nie zagoi.
		 | 
|   |   | 
|  19.10.2015, 19:57 | #2 | 
| Zakonserwowany  |   

Forum służy do dyskusji ale wypada robić to w taki sposób aby nie było raportów .  Nie należy do przyjemności upominać kogoś , pisać mu  y , kasować posty , dawać ostrzeżenia i bany . To że mamy odmienne poglądy w kwestii nie może być argumentem do obrażania się wzajemnie . 
				__________________ Non si invecchia in base al tempo che si ha alle spalle, si invecchia quando si inizia a dimenticare i sogni . | 
|   |   | 
|  19.10.2015, 20:04 | #3 | 
|  Zarejestrowany: Nov 2011 
				 Motocykl: nie mam   Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 39 min 49 s |   

problem jest określenie co jest lasem a co nie. Wiele tych duktów nie występuje oddzielnie w mapach jak widoczne są w terenie. Dochowają offroadowcy wyznaczonych ram? Wielu w to wątpi i mają ku temu powody. ARG - masz rację, ale nie zauważasz po której stronie lustra stoisz.... | 
|   |   | 
|  | 
| Tags | 
| lasy , legalny adv , legalny off , sytuacja prawna , zasady jazdy | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Śladów na legalny szwędacz po Bieszczadach potrzebuję | King Of Snake | Przygotowania do wyjazdów | 4 | 18.07.2012 10:37 |