![]() |
|
Kwestie ró¿ne, ale podró¿ne. Jak nic z powy¿szego o podró¿owaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesi±ce 2 tygodni 1 dzieñ 8 godz 20 min 58 s
|
![]()
-Dziêki !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Pola ³±ki - przygoda nr. 1 - jadê sobie goni±c Wiecznego i Ramba (by³y takie czasy). Za zakrêtem w ¶rodku chuj wie jakiego lasu wypadam za zakrêtu na piochu (mia³em wtedy Anakee II). A tu - para staruszków na spacerze. Do dzi¶ nie wiem sk±d siê wzieli. Waln±³em gmolem w drzewko, które odbi³o w stopê. Miêkkie Givi uratowa³o afrê, a SIDI stopê. Uwaga na to co jest za zakrêtem.
Przygoda dzi¶. 21:45 - wyje¿d¿am z przegl±du. Ruszam normalnie. Mijam kana³ - wyje¿d¿am na zewn±trz, a tu .... Audi Q5 z przyczep± kempingow±. Pan w sweterku w serek postanowi³ zrobiæ wielki ³uk do myjni bêd±cej naprzeciw wyjazdu ze stacji. Nie spodziewa³em siê barana tam kompletnie. Ostre hamowanie przodem i EMZ-etkowe ty³em. Efekt lekko postawi³o mnie na bok co pozwoli³o omin±æ tê bramê. Nie wiem jakim cudem siê nie wywali³em i nie waln±³em w niego (obstawia³em ko³o). Uda³o siê. Niby rusza³em, ale moja Afra by posk³ada³a te plastikowy twór. A baran co na to ? Wyzwa³ mnie od skurwysynów i zagrozi³ ¿e zaraz specjalnie przejedzie... Zd±¿y³em tylko powiedzieæ, ¿e zawraca³ na wyje¼dzie ze stacji...on pos³a³ mi kilogram chujów i to mimo, ¿e manewrem uda³o mi siê nie porysowaæ jego gejowozu. Panowie ze stacji ujêli mnie szczero¶ci±, ¿e lustro by siê przyda³o... Ot niby nic, a mog³o byæ gro¼nie.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
W±tek | Autor w±tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jura, czyli ,,mêskie przygody". | Kristos | Polska | 6 | 01.02.2011 22:37 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w s³u¿bie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |