|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 10 miesiące 1 tydzień 1 dzień 18 godz 33 min 7 s
|
![]()
Ja sie ciesze spotkac ludzi ktorzy nie beda wiedzieli ze bez zmainy zawieszen nie da rady opierdolic siwata w kolko. Arkan, no ciezko ale nie obrzydzisz na tego moto. Zagadka pozostaje wytrzymalosc, to ona ma dla mnie 75% znaczenia.
El, udalo mi sie skkontaktowac z kumplem kamerzysta o ktorym Ci wspominalem. Ma kilka produkcji z autami i motocyklami na koncie. Mowi ze max 3 dni nam moze dac wiec trza pisac scenariusz jaki aby ta nowa afre odpowiednio pokazac. Nawiazalem kontakt z Schubertem, musisz mi dac rozmiar dynii i moze nam wypozycza kaski. Ide buty juz pastowac ![]()
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci wiecej - jeśli w PL da się kupić wersje bez ABS, to ja tą brzydulę kupię i zafunduje jej wizytę u chirurga plastycznego, bo mam pomysł jak z tego paszteta zrobić laskę. OK, mocno przy kości, ale będzie sie dało z nią bez wstydu pokazać w terenie :lol:
"Lepszy kloc z pannami, niż legenda z kompleksami ![]() Ostatnio edytowane przez Arkan : 29.07.2015 o 23:00 |
|
![]() |
![]() |