|   | 
 | |||||||
| Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  23.05.2015, 12:56 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2005 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Nie mam już Afryki   Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s |   | 
|   | 
|  23.05.2015, 22:31 | #2 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2011 Miasto: podkarpacie 
				 Motocykl: XT 660Z   Online: 1 dzień 18 godz 45 min 46 s |   

Jak wyżej kolega kieruje do wątku, większość powinna dać radę, ja mam  jakiś krem do pielęgnacji skór pro-tek outdoor, czy coś podobnego no i  głównie używam jakiś balsam do skór na bazie wosku pszczelego i olejków,  tak sie jakoś trafiło, jest całkiem fajne i wystarcza w zupełności.  Niestety troche rzadko stosuje   | 
|   | 
|  25.10.2015, 17:14 | #3 | 
| Zarejestrowany: Oct 2015 Miasto: Crewkerne 
				 Motocykl: RD03   Online: 15 godz 38 min 23 s |   

Trochę odgrzeję temat. I nie o naprawe idzie mi tytułowych butów tylko pytanie: Czy one >rozchodzą się< jakoś wyraźnie od nowości? No bo tak. Byłem dzisiaj w sklepie i obmierzałem wszelkie buciory które mało wiele wyglądają. I tak se mierzyłem aż dotarłem do Sidi Adventure i gościu nawet miał na stanie mój teoretyczny rozmiar nogi 40. Zawsze kłopot z butami bo podbicie chyba mam wyższe niż średnia i np. te chińczyki w których teraz nawet siedze sa rozmiaru 42, mają ze 2-3 lata a i tak jeszcze cisną w palcach. Sidi przypasowało mi na szwaje elegancko ale czuję że stopy dotykają ze wszystkich stron i praktycznie żeby grzebnąć palcem solidnie nie ma już miejsca. I tak sobie pomyślałem że luzu może byc zbyt mało gdy w nogę zrobi się gorąco np. Albo opuchnie po kilku dniach telepania się po dziurach. Skarpeta cienka cywilna w chwili mierzenia. Umówiłem się z gościem na przyszły tydzień bo ze zrozumieniem przyjął moje rozterki i obiecał że będzie miał też rozmiar 41 coby sobie porównać i ostatecznie zdecydować. Tak więc zapodam sobie grubsze skarpety i sprawdzę. Daję głowe uciąć że z grubą wlazłby bez zbytniego dyskomfortu i w te co dzisiaj mierzyłem ale --- właśnie. Jak się więc zapatrujecie na tą kwestię. Brac dobrze dopasowane bo rozczłapią się czy raczej odrazu zapodac rozmiar do góry? | 
|   | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| SIDI Adventure Gore-Tex. Jak czyścić. | jorge | Archiwum | 9 | 17.07.2013 10:34 | 
| Nowe kapcie dual sport: Sidi Gore Adventure (?). | zagon | Archiwum | 98 | 15.12.2012 13:39 |