![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 44500
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 46 min 31 s
|
![]()
Pompa nie ma wpływu jeżeli gaźniki dobrze trzymają. Gdybym ostro traktował manetkę, moja była 04 pewnie też by wzięła 8. Zrób przez zimę gaźniki. Wyjmij, daj do czyszczenia, niech ustawi ktoś, kto się dobrze zna. I Sprawdź rozmiary dysz. Potrafią się różnić w zależności od kraju pochodzenia motocykla. Np. włoskie podejście do ekologi jest bardziej liberalne jak niemieckie:-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Norweg, poczytaj tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=18967, i tam dalej o problemie pisz.
Również nieprawidłowa regulacja wolnych obrotów może dać takie efekty. Piszesz o problemach AT, jeżeli tak to jakiej (03, 04 czy 07/07a ?).
![]() |
#3 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Norweg, odepnij linki ssania i wkręć same króćce z zaworkami (no i sprężynkami rzecz jasna). Też miałem 1500 jak sie rozgrzała, zrobiłem taki manewr i wszystko wróciło do normy, diagonza: ssanie
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TTR 600 - zasięg/spalanie | Marcin z Zakopanego | Inne - dyskusja ogólna | 18 | 20.02.2013 15:13 |
Czy używacie jakiegoś dodatku do benzyny który może nie szkodząc zmniejszyć spalanie oleju? | Vooytas | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 08.06.2010 00:49 |
Czy mniejsze spalanie 7A to moduł ECU i TPS? | wieczny | Uklad paliwowy i wydechowy | 19 | 21.08.2009 23:04 |