|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s
|
Hehe...GSiarze wola takie znaczenie:
Keiner Traut Mattighofen .Niemiecki,polski,jaka roznica.Sa prawie identyczne .
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ja kręgów bliżej wtajemniczonych wiem, że
KTM = Keine Tausend Meter. ![]() Tekst Myka pojąłem ale nie wiem co znaczy słówko "middot", które tam się przewija.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
To jakis bzdet drukarski,zlekcewaz go
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Byl juz test na czarnym,a teraz w terenie.Moze ktos obyty powiedziec co mowi nasz przyjaciel?Fajny,niefajny,kupowac,odpuscic sobie
?http://www.youtube.com/watch?v=S6zpqykzYWk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Michał
![]() |
W dużym skrócie to nic odkrywczego.
![]() Mówi, że moto w offie oczywiście nie dorównuje mniejszym (bo jest większe i cięższe - 217kg waży podobno) ale pieje że super wyważone i widać że firma ma rodowód endurowy. Gość tu używa określenia 'compromised' - mówiąc o jeździe w terenie i nie wiadomo właściwie czy chodzi o kompromis czy o kompromitację (dwa znaczenia). Potem porównuje do 990 na którym jeździł długo i chyba jeszcze jeździ. Na ancfalcie 1190 to wg niego zupełnie inna liga (że niby lepsze). Za to w offie preferuje raczej 990 ponieważ wydawał się mniejszy-poręczniejszy, 1190 ma trochę za dużo mocy i cały czas mieli tyłem w sposób niekontrolowany (w offie ustawienie na 100KM i inne mapy). Generalnie mam wrażenie że cały czas bardzo NIE chce powiedzieć że w offie 1190 nie jest taki zajebisty, a to przecież KTM, więc jak to? Nie za bardzo wie jak z tego wybrnąć..Także tego zdecydowanie..nie kupuj..
Ostatnio edytowane przez Mhv : 07.11.2013 o 16:40 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dobra,przekonales mnie
.Tak wiec wezme GSa Rejly.Napewno bedzie lepszy .ps.Lube tego goscia bo umie jezdzic i wydaje sie byc obiektywny |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Michał
![]() |
Aha..
czyli leczymy dżumę cholerą![]() PS. Gość wydaje się wporzo faktycznie. |
|