|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poznań, Bieszczady, Oslo
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 dni 13 godz 46 min 50 s
|
Promile, jasna sprawa muszą być
ale jakoś nadal nie wiem co polecacie. No niech się kto otworzy wreszcie ![]() Czosnek z racji swego doświadczenia wal pierwszy
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Z racji czego
Wiele to nie mam do napisania, ponad to co już napisałem. Zawsze staram się jeść to co miejscowi i póki co nigdy nie miałem w związku z tym żadnych problemów. Warunkiem jest nie wnikanie w kwestie sanepidu Wychodzę z założenia, że jak masz złapać jakieś świństwo to i tak złapiesz więc nie ma co się za bardzo spinać ![]() Ps. Jestem wielkim fanem ulicznego żarcia. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 2 godz 50 min 11 s
|
Uliczny Kebab ostatnio sie psuje(przynamniej u nas). Walą kg surówki tone ryżu i mięska tyle co kot napłakał!
|
|
|
#5 | |
|
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
Cytat:
) - ale dokładnie na rogu, jest całodobowa, a przynajmniej zawsze jak wracam z rynku czy pasażu Niepolda - jest czynne, knajpeczka z pożywieniem typu fast. Dają tam bułę, albo naleśnika, albo co tam za opakowanie sobie nie zażyczysz z samym mięchem! Oczywiście trzeba wcześniej się upomnieć, że bez warzyw, ale wtedy mięcha masz do pełna. Sosy też dobre. Po prawdzie nigdy tam na trzeźwo nie byłem, ale były takie miejsca w których pomimo upojenia bułka z gierosem czy innem, przez gardło mi przejść nie chciała! Reasumując polecam ![]() A już w zupełności i w każdym stanie polecam naszą polską, wyśmienitą galaretkę i/lub tatar podawany w jednym (moim ulubionym ) z tych całodobowych barów z zeszłej epoki.
|
|
|
|
#6 |
|
kto hamuje nie wygrywa
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ostromecko
Motocykl: RD07
Przebieg: 100+
Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s