|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: białystok
Motocykl: ktm 640 adventure
Online: 3 miesiące 4 tygodni 1 dzień 21 godz 38 min 40 s
|
W daszku kasku enduro sa otwory, przekladam rzepy przez te otowory, wszystko niezbedne jest w zestawie, taniej sie nieda moim zdaniem uzyskac 1000lm, ta lampka jest sporo mocniejsza niz dlugie swiatla w moim moto. uzywam intesywnie od 2 lat, dziala super, nie widzialem mocniejszej czolowki a troche juz laze po gorach i lasach.
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 17 min 16 s
|
Zanabyłem dziś lampę Polisport Halo (za nie całe 160zł) i porównałem z oryginalną lampą:
ktmowa mijania ktm ori kr.jpg halo mijania ktm halo kr.jpg ktmowa długie ktm ori dł.jpg halo długie ktm halo dł.jpg Generalnie szału nie ma, ale jest lepiej/inaczej. Bielsza barwa światła i inny jego rozkład. Nie wiem czy tą lampę zostawić czy jednak kupić IMX z soczewką. Mam tylko wątpliwość czy będzie faktycznie warta tych prawie 300zeta...zaletą jest to, że jest większa od Halo (Halo jest mniejsza od oryginalnej i słabiej osłania kablologię przy półkach), ma osłonę na lampy i 2 reflektory na H3 55W. Z minusów: mocniej odstaje od lag (soczewka jest dość długa) no i nie jest najpiękniejsza... :rolleyes.Jeszcze kombinuję czy nie zaopatrzyć się w lampę diodową, jak w linku Redrobo. Pokazywał mi na Podlaskim jak świeci i było bardzo przyzwoicie, tylko potrzeba do niej akumulatorka i trzeba ją jakoś sensownie przytroczyć do moto.
|