|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
Tu jest chyba fotka mocowania czujnika
![]() i kolejne: ![]() ![]() Śruba tarczy z wbudowanym magnesem
BMW R1150R Jawa 250 353 `58r Ostatnio edytowane przez KML : 15.04.2012 o 00:34 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Witajcie wszyscy Wyznawcy Acewell'a!!
![]() Czy możecie się podzielić projektami zabudowy tego ustrojstwa w motocyklu Szukam inspiracji, bo jeszcze wszystko przede mną. Licznik już podpięty- i dzięki bezsennej nocce w "Stajni Motocyklowej" wszystko działa jak trzeba- Dzięki Szparag!!Teraz czas na jakiś gustowny kokpit, ale bez szału i tysiąca gadżetów. Stelaże i owiewki będą oryginalne- póki co! W kokpicie ma być tylko Acewell, może przyszłościowo miejsce na navigację i tyle- w końcu cała wojna była o to by było prościej i lżej a nie o to by jedne graty zastąpić innymi ![]() Jak ktoś może sie pochwalić swoim rozwiązaniem i nie ma nic przeciw, że skopiuję to proszę o zdjęcia. Z góry dzięki! Jak ktoś poratuje gotową formą do wycięcia to oczywiście nagroda w postaci 70% -owej gruszkówki czeka!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Nikt nie chciał podpowiedzieć to wystrugałem sam.
Tzn. ja pomyślałem i narysowałem a Michał Merta wyciął z blachy alu 2mm Jak by ktoś chciał podobne to proszę o - póki co szablon mam!![]() Na razie jest satynowane alu a będzie czarny mat albo lakier strukturalny! |
|
|
|