|  | 
|  23.03.2012, 10:43 | #1 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Białystok 
				 Motocykl: RD03 Przebieg: 116.000   Online: 2 miesiące 1 dzień 7 godz 53 min 18 s |   Cytat: 
  Odnośnie płacenia za paliwo w obcej walucie, to w zeszłym roku rzeczywiście tak było ze względu na drożejące paliwo i z powodu braku USD i euro na białoruskim rynku walutowym. Wtedy też wprowadzono limity zakupu paliwa, ale to nie dotyczy takich ilości jakie tankujemy do motocykli. Nie wiem jak jest w tym roku, ale chętnie się dowiem, bo też się wybieram w tamte strony. | |
|   |   | 
|  23.03.2012, 11:12 | #2 | 
| Kierowca bombowca  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: RD07a   Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 19 godz 56 min 4 s |   

Lewar, rozumiem że zwięzła forma Twojej opowieści jest spowodowana zamiarem wydrukowania jej w MV, ale może byś tak opisał Wasz wypad nieco szerzej i zilustrował większą ilością obrazków? Tu Cię przecie limity redakcyjne już nie ograniczają. Pliiizzz   
				__________________ AT RD07A, '98, HRC | 
|   |   | 
|  23.03.2012, 12:05 | #3 | 
| Niepozorny  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy 
				 Motocykl: Bardzo stara Teresa   Online: 4 tygodni 1 dzień 9 godz 29 min 55 s |   

Po pierwsze - nie chce misie  Po drugie byliśmy tam tylko trzy noce Po trzecie niewiele pamietam bo alkohol był tani i oczień wkusnyj 
				__________________ Moja jest tylko racja bo to Święta Racja. A nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam. ( Dzień Świra ) Kocham Łódź | 
|   |   |