![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Karnieszewice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 57 min 41 s
|
![]()
Hej hej koledzy... nie są połamane mocno... chodzi o sam fakt, że człowiek idzie, nagle wsiada BEZ ZGODY na motor i próbuje go ujeżdżać... Wkurzył mnie sam fakt że ktoś no... ehh szkoda gadać...
Poprostu raz w życiu nie chcę się litować nad głupotą i chamstwem... Całe życie za dobry jestem... Także zadryndam do MOTRISTA od cenę.. Co do gmoli... gdyby się przesyłka nie spóźniła o 1 dzień to by były tylko one porysowane. I nie czepiajta się offroadowych tematów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Tak to można jezdzić i uniknąć gleby na asfalcie, w terenie trzeba się wyjebać inaczej no fun.....
![]() |
#3 | ||
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Karnieszewice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 57 min 41 s
|
![]()
Jestem jestem... przepraszam za nie obecność.
Uhh koledzy nawet mi się na tego kolesia patrzeć nie chce... Dowiem się w poniedziałek ile kosztują plastiki, kierunek i kiera (bo kiera okazała się skrzywiona) oryginalne, sumuję wszystko i... wpadłem na pomysł, że skoro nie mam kasy na kufry itp. policze mu trochę mniej ale ma mi nakupić rzeczy na podróż. Obecne plastiki połatam i jakoś doprowadzę do porządku. Podsumowując: koleś zapłaci mniej trochę, ja będę mógł wybyć gdzieś gdzie chciałem we wrześniu (norwegia, rumunia czy gdzieś tam... byle dalej od domu.) Nie wiem co sądzicie o tym, wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat:
Mam już wprawę ,bo założyłem ich kilkanaście. Tylko to ciągłe kwiczenie o cenę.. i przestałem .
![]() |