|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  04.03.2011, 00:15 | #1 | |
|  Zarejestrowany: Oct 2008 Miasto: Bielsko - Biała 
				 Motocykl: dr650se Galeria: Zdjęcia   Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s |   Cytat: 

__________________ ...i zapytała mnie góra "dokąd tak pędzisz samotny wilku?" "Szukam tego co najważniejsze" odpowiedziałem "Dlaczego więc się tak spieszysz?" Na to pytanie nie znalazłem odpowiedzi. | |
|   |   | 
|  04.03.2011, 00:54 | #2 | |
| Zarejestrowany: Nov 2010 Miasto: Caliszfornia 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 dni 2 godz 53 min 44 s |   Cytat: 
  Przecież, w 2s składasz tam "śrubokręt" z przedłużek, do którego zapinasz moment  Używam tego zestawu z 8 lat (? może i dłużej) i nic mi nie pękło, nie rozleciało, nie puściło etc... Jedynie końcówki niektóre musiałem wymienić (chociaż naprawdę duuużo wytrzymały). Sorry, ale te pęknięcia to chyba wynikają z "dbania" o narzędzia  Mój komplet był używany przy montażu paru duuużych urządzeń, zdecydowanie większych niż motocykle  i żyje do dziś.   
				__________________ ReddyS "Never Say Never" | |
|   |   | 
|  04.03.2011, 01:46 | #3 | 
| BANDA LUBLIN  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Lublin 
				 Motocykl: RD04 Przebieg: Kręcony   Online: 3 miesiące 3 tygodni 1 godz 2 min 52 s |   

Spokojnie choopy, bez ciśnień   Są lepsze... Proxxon Industrial itp. lecz kosztują. Za tą kwote zestaw jest godny zakupu. Każdy ma rożne, inne, własne doświadczenia. Prawda? | 
|   |   | 
|  04.03.2011, 11:49 | #4 | 
| Gość 
				 Online: 0 |   

Uzywam od paru lat.  - jedna z nasadek 1/2" rozleciała się z mojej głupoty wspartej mocą klucza udarowego  - jedna z nasadek 1/4" wybiła się z mojej goopoty wspartej wkrętarką  - nasadka 1/4" z trzpieniem śrubokręta krzyżakowego pękła na zwykłym blachowkręcie - i nie mam pojęcia co tutaj wsparło moją gópotę. Pewnie żyła wodna, albo moc piramid. - gumy z grzechotek mają upierdliwą tendencję do ciągłego spadywania. W swojej gópocie osadziłem ja harlejofskim griplocku i chwilowo trzyma, ale nie mam złudzeń że w końcu puści - wierzę w swoją gópotę  - plastikowa "wyściólka" pudełka zjarała się od iskier  Tu zadziałała tylko moja gupota - bez żadnego wsparcia Tak więc Państfo Drodzy - narzędzi i narzadów uzywac nalezy mądrze. A najlepiej wcale.  Wtedy będa wieczne  Zdrowaś.   | 
|   |