|
|
|||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
oki
stanęło więc na ostatnim weekendzie sierpnia (Elutko, pamiętam, że Ci nie za bardzo pasuje, ale mam nadzieje, że się sprężysz i jednak dasz radę.. )Co do reszty, to: spanko sprawdzone - pokoiki na warmińskim poddaszu, miejsca jest dość, kuchnia do naszej dyspozycji (ale mamy też fajną knajpkę rybkowo-pierogową w okolicy), opcja namiotowa spoko, ognicho za płotem, jeziorko rzut beretem, możliwość wypożyczenia quadów u gospodarza, fajny psiak w obejściu.. ![]() teren objechany - przecudny, bardzo leśny, trochę błotnisty, trochę łąkowy, trochę piaszczysty i bardzo jeziorkowy offik będzie więc bajeczny i edukacyjny, a ćwiczebna żwirownia - bardzo zróżnicowana pod względem trudności - oj, nudzić się nie będziemy! za tydzień mam nadzieję tam wrócić, to wrzucę kilka fotek.Generalnie - trening! trening! trening! ..i przelotki ![]() Dogadujemy jeszcze ostateczne ceny, w tym tygodniu wrzucę jakieś konkrety i proszę o poważne(sic!) deklaracje
|
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
Cytat:
No! Nareszcie nasza Kwidzynowo-organizacyjna matka od szkoleń się odezwała Ucuś, tak, żeś babo przepadł, że aż się bałam iż wyjazdu nie będzie a ja czekam jak ta głupia i się zastanawiam czy załatwisz u chłopaków tą DR-kę czy nie... wiem, że to głupie tak siedzieć i czekać aż jakaś informacja mi tutaj skapnie ale do końca też nie wiedziałam który to weekend będzie... to że jest ostatni to dla mnie bardzo pozytywna informacja Eluś, mam nadzieje, że Tobie to planów nie krzyżuje bo pomimo że my z jednej Doliny Muminków jesteśmy, to ostatnio coś się spotkać nie możemy... bo w Dolinie Muminków jest lato i wszystkie Muminki gdzieś się po lesie rozlazły a "Mała Mi" wciąż jest poza realem... Oj Laski, nie wiem jak przeżyję ten weekend jeśli chodzi o "pseudo endurowanie" w moim wykonaniu ale mam nadzieje spotkać się z Wami i poznać osobiście... nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s
|
no to z tym pojechałyście z tym terminem
teraz wielka praca przede mną....muszę znaleźć kogoś kto godnie mnie zastąpi na starcie rolowego maratonu![]() coś wiadomo więcej na temat Lejdisowego weekendu? dokąd trzeba się doturlać i jaki plan-bezplan? jaki zadeklarowany sqad Lejdisek? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
Kochane, zwariowane wariatki Wy jedyne,
z ogromną przykrością, łzawym gilem po sam pas i z gulem w gardle, muszę niestety odwołać naszą treningową imprezę.. względy osobiste.. nie dało się.. niestety.. ![]() ![]() ![]() buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!.. ![]() ![]() ![]() Niestety nie mogę jej również przesunąć na wrzesień - w pierwszy weekend robimy imprezę szosową w Lublinie, a potem wybywamy do Rumunii i wracamy dopiero w październiku. Jeśli w owym październiku pogoda będzie ładna, Wy zachowacie resztkę zaufania w moje FEMdurowe umiejętności organizacyjne i Boginie Enduro będą dla nas łaskawe - mam nadzieję wrócić do tematu, ale teraz za wcześnie by coś sztywno planować, czas pokaże czy są na to widoki.. buuuuuuuuuuuu... ![]() ![]() ![]() Na otarcie łez mogę Wam tu wrzucić kubasek z lejdisowskim tekstem, który miał być kompletem do naszych FEMdurowych, różowych koszulek i spódniczek - jeśli się spodoba, mogę je dla nas zamówić po cenie produkcji (co prawda jestem w trakcie negocjacji, ale chyba donegocjuję do końca, bo są śliczne )
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
szkoda ale bywa i tak.....doskonale rozumiem.....trudno się mówi....innym razem i powodzenia w czym tam potrzeba
|