|   | 
 | |||||||
| Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  05.07.2010, 11:57 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: SH 150, Dominator 250   Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s |   

Ucusiu, Dona, chętnie skorzystam z takiej propozycji... jestem Ucku bardzo wdzięczna za Twoją zapobiegliwość w temacie mojej nauki, widać, że "matka kwoka" myśli o wszystkich swoich kurczątkach, nawet tych "jeszcze niedorobionych"   zapytaj proszę chłopaków czy pożyczą mi tą DR-kę  chociaż zawsze byłam zdania "nie jeździj na nie swoich sprzętach" - taką mam kurna zasadę... będę musiała mocno się zmuszać żeby ją złamać  ja nawet jak kupuję moto to jeżdżę nim dopiero wtedy kiedy za niego zapłacę... nawet jazdy próbnej nie robię, "jaki jestem pojebaaaany...." powiedział orzeł wsmarowując sobie masło z kanapki w obrośniętą piórami klatę   Dobra nie zanudzam... ściskam Was laski i czekam na jakieś wieści od Ucka... co, jak, kiedy, ile, z kim i wogóle o co caman  pozdrosy Maciuś | 
|   |   | 
|  14.07.2010, 00:29 | #2 | 
| ...a nu jaho...kultura musi być...  Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: B(i)BI 
				 Motocykl: XT 600 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s |   

Jak coś będziecie robć to może i ja się w końcu załapię    
				__________________ | 
|   |   | 
|  27.07.2010, 23:55 | #4 | 
|  Zarejestrowany: May 2010 Miasto: Gdynia moje miasto 
				 Motocykl: Szafirowa Dama XT   Online: 5 dni 20 godz 53 min 27 s |   

Ucku!!!! czy weekend Lejdisowy w sierpniu aktualny? wybywam w dzicz w związku z czym stracę łączność z cywilizacją, a nie chciałabym aby ominęło mnie szkolenie jak zeskrobane błotko na buźkę nakładać aby właścicielka DOmina godnie prezentowała się na 2kółach  daj znaka czy są jakieś szczegóły... pozdrawiam od morzaaaaa, oj wiałooooo | 
|   |   | 
|  28.07.2010, 08:53 | #5 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2009 Miasto: Wawa 
				 Motocykl: EXC 200, EXC 250 Galeria: Zdjęcia   Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s |   

oczywiście aktualny     jak tylko odbiorę moto z lazaretu, to natychmiast skoczę tam wytraskować nam offa (napiszę wtedy co poza piachem, śliską łąką i błotem..  ) spanie nad jeziorkiem (to już standard) generalnie: trening! trening! trening! i na 90% 3 weekend sierpnia Ostatnio edytowane przez ucek : 28.07.2010 o 16:09 | 
|   |   |