![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]() Cytat:
Tytuł zmieniłam żeby łatwiej było znaleźć temat. BTW - do Tybetu też się podobno nie dało wjechać, jak i do Turkmenistanu wtedy kiedy tam byłam. Tak mi regularnie donoszono. A jednak się dało. Więc nie demotywujcie od razu tych, którzy się zastanawiają na swoimi wyprawami. Może akurat ktoś będzie pierwszy, komu się uda coś, co uchodzi za niemożliwe - przecież tego wykluczyć nie można. To, że powinno się poszukać różnych informacji zanim zada się pytania, to już inna kwesia. Pozdrawiam
Ola Ostatnio edytowane przez Ola : 29.04.2010 o 00:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 52 min 6 s
|
![]() Cytat:
Moderatorzy nie maja obowiazku czytac wszystkiego natychmiast po opublikowaniu. Moderatorzy maja swoje zycie, prace, pasje. Nie ma ich non stop przy kompie - dlatego bywa ze glupi post z glupim tytulem wisi dosc dlugo (nie dotyczy to postu kol. Wojcika). Niekoniecznie swiadczy to o tym ze moderator dupa ![]() Mysle, ze Gregowi chodzilo glownie o zmiane tytulu, tez go uwazalem za niefortunny i fajnie, ze go Ola poprawila. Pytaniem na ktore odpowiedzi udzielac nie trzeba jest to czy droga obrana przez 7Grega byla najprostsza i najlepsza do zmiany tytulu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Myślę, że do Egiptu bez CPD też by się dało wjechać kwestia odpowiedniego smarowania władz
![]() ![]()