Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 22.02.2010, 01:29   #1
DANDY

DANDY's Avatar

Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
DANDY jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał wasilczuk Zobacz post
wiem o co chodzi Franzowi. wypracować jakąś zasadę.
ja proponuje tak:
1 aby zamieścić ogłoszenie w dziale kupię sprzedam trzeba mieć opłaconą podstawową składkę 30zł. jak nie ma to ogłoszenie w pizdu.
2 aby zamieścić ogłoszenie/ofertę w dziale PID trzeba opłacić składkę podstawową 30zł i wpisowe do grupy PID 50zł na rok. od razu trzeba wyjaśnić ze jak ktoś tyle nie jest pewny, że zarobi to niech zostanie na jakiś czas w dziale kupię sprzedam aż się biznes wyklaruje.
3. podklejenie tematu kosztuje tyle i tyle. o kolejności podklejenia decyduje kto pierwszy ten lepszy lub kto więcej dał dodatkowo dobrowolnie.
4....?
TA PROPOZYCJA NAJLEPIEJ MI PASUJE JEŻELI O PiD CHODZI
W KWESTII SKŁADEK JESTEM ZA OGRANICZENIEM DOSTĘPU DO NIEKTÓRYCH WĄTKÓW (DZIAŁÓW ) DLA UŻYTKOWNIKÓW NIE PŁACĄCYCH SKŁADEK

ps
JEŻELI MYŚLICIE , ŻE KILKU DOSTAWCÓW UTRZYMA FORUM TO GRUBO SIĘ MYLICIE
ILE KUPILIŚCIE CZĘŚCI U MNIE ? ILE MOTOCYKLI OD WAS JEST U MNIE NA PRZEGLĄDZIE LUB NAPRAWIE ? ODPOWIEDZCIE SOBIE NA TO PYTANIE A POTEM PYTAJCIE O KASĘ .
NA BRAK ROBOTY NIE NARZEKAM ALE TO KLIENCI NIE Z FORUM ...........
JAK BĘDZIECIE ZA CHCIWI TO NIE ZAPŁACĘ NIC BO NA RAZIE KLIENTÓW Z FORUM JAK NA LEKARSTWO A ZA CO MAM PŁACIĆ WIĘCEJ ZA TO ŻE POTENCJALNI KLIENCI FORUM ZASYPUJĄ MNIE TELEFONAMI I MAILAMI : "JAK TO PRZEROBIŁEŚ JAKI OLEJ DO LAG JAK TO ZŁOŻYĆ ITP.ITD..... TO WY POWINNIŚCIE MI ZAPŁACIĆ ZA PORADY ............... I TYLE MAM ZYSKU Z FORUM JEDEN TO BYŁ NAWET TAKI ŻE CHCIAŁ ŻEBYM MU ZA DARMO PRZEGLĄD ZROBIŁ BO JESTEM KOLEGĄ Z FORUM

DANDY jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania