|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
![]() |
Jest o bawarach, jest o chinolach to może i o motocyklach z UK?
Po kilku miesiącach rozterek i sprzedaży co po ATAS wybrałem Triumph Tiger 900 Rally Pro Biorąc pod uwagę zgłaszane âdrobiazgiâ w CRF 1100 oraz to, że życie ma się jedno i nie warto trwać przy jednej marce postanowiłem jak wyżej. Główna rozterka polegała na wyborze pomiędzy DesertX a właśnie wskazanym TT900RP Ponieważ miałem już kilka Ducati oraz fakt, że Tiger w serii oferuje sporo więcej dodatków wybór choć niełatwy to jednak padło na brytola. Zapomniałem wspomnieć, że porównując nową ATAs wyposażeniowo do tegoż Tigra to wyszło 20 kpln za niego ta jej. Fakt, iż jest z 24 ale również nowy. Mam już przyniesionego przez Mikołaja w 25 roku Rocketa więc teraz jeszcze kaszkiet i będzie komplet. Niech się inni ujawnią. Ostatnio edytowane przez muszel72 : Wczoraj o 13:37 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
No to gratulacje
ładne moto.No i dawaj jakąś recenzję jak już go posmakujesz.
|
|
|
#3 |
|
Stary nick: Kacior
![]() |
@muszel72 gratulacje
Piękny motocykl. Fajnie się jeździ. Byłem na jazdach próbnych. Niech cieszy pazurem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: psary
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 5 dni 53 min 46 s
|
Też nie wytrzymałem i uległem jakiejś magii Triumpha....
Gratulacje... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Dzięki. Będę meldował.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Gratulacje! Ja kiedys mialem Tigera 955i, jezdzilem tez 800, ale jakos mnie wtedy nie przekonal. Za to o 900 slysze same superlatywy. Niech Cie wozi dlugo i daleko.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() |
Gratulacje
![]() Skoro moto z UK to polecę sucharem: Zamówiłeś już zestaw do konwersji, żeby biegi i tylny hebel miejscami zamienić?
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki 2026: Bambo ze Zgierza |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Miasto: Kraków
Motocykl: Tiger 800 XC
Online: 3 tygodni 2 dni 51 min 10 s
|
Ujawniony
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Motocykl: TA 600
Online: 5 dni 20 godz 9 min 0
|
Gratulacje, też mam Tigera (tylko ze 800) - niestety dostępność części jest dość mocno utrudniony - praktycznie tylko OEM
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 3 dni 3 godz 26 min 33 s
|
Miałem kiedyś motocykl rodem z UK ale to było BMW F650 twin
![]() Gratulacje
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|