![]() |
Motocykle rodem z UK
2 Załącznik(ów)
Jest o bawarach, jest o chinolach to może i o motocyklach z UK?
Po kilku miesiącach rozterek i sprzedaży co po ATAS wybrałem Triumph Tiger 900 Rally Pro Biorąc pod uwagę zgłaszane âdrobiazgiâ w CRF 1100 oraz to, że życie ma się jedno i nie warto trwać przy jednej marce postanowiłem jak wyżej. Główna rozterka polegała na wyborze pomiędzy DesertX a właśnie wskazanym TT900RP Ponieważ miałem już kilka Ducati oraz fakt, że Tiger w serii oferuje sporo więcej dodatków wybór choć niełatwy to jednak padło na brytola. Zapomniałem wspomnieć, że porównując nową ATAs wyposażeniowo do tegoż Tigra to wyszło 20 kpln za niego ta jej. Fakt, iż jest z 24 ale również nowy. Mam już przyniesionego przez Mikołaja w 25 roku Rocketa więc teraz jeszcze kaszkiet i będzie komplet. Niech się inni ujawnią. |
No to gratulacje :) ładne moto.
No i dawaj jakąś recenzję jak już go posmakujesz. |
@muszel72 gratulacje :drif: Piękny motocykl. Fajnie się jeździ. Byłem na jazdach próbnych. Niech cieszy pazurem
|
Też nie wytrzymałem i uległem jakiejś magii Triumpha....
Gratulacje... |
Dzięki. Będę meldował.
|
Gratulacje! Ja kiedys mialem Tigera 955i, jezdzilem tez 800, ale jakos mnie wtedy nie przekonal. Za to o 900 slysze same superlatywy. Niech Cie wozi dlugo i daleko.
|
Gratulacje :)
Skoro moto z UK to polecę sucharem: Zamówiłeś już zestaw do konwersji, żeby biegi i tylny hebel miejscami zamienić? :D |
1 Załącznik(ów)
Ujawniony :)
|
Gratulacje, też mam Tigera (tylko ze 800) - niestety dostępność części jest dość mocno utrudniony - praktycznie tylko OEM
|
Miałem kiedyś motocykl rodem z UK ale to było BMW F650 twin :)
Gratulacje |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |