|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() |
Wiele osób tak pisze i ciężko się dziwić bo sam pomysł trojcylindrowego moto jest zajebisty. Dziwi mnie że tylko dwie marki w tej chwili mają w swojej ofercie r3 gdzie w zasadzie każdy dłubie jakieś r2 270 chodzące jak Vka
Mam do Brytyjczyków pretensje o to że nie potrafią dopiąć swojego mechanicznego pomyślunku do końca i /przynajmniej kiedyś/ jakość była nierówna z totalnie zjebanymi błędami w projektowaniu a potem NAWET na produkcji co już jest naprawdę strzałem w kolano. Naprawdę mam szczerą nadzieję że obecnie jest inaczej i że te motorki jeżdżą bez niespodzianek i zrobienie takim współczesnym triumphem 100k jest takim samym wyczynem jak w Yamasze cp2, cp3 - czyli żadnym. Czyli że Johny nie założył odwrotnie podkładek w krzyni biegów na przykład
|
|
|
#2 |
![]() |
Jeżdżę Triumphem Tigerem 800 xca i przejechałem z nim 22 tyś.km w każdych warunkach i terenach.Nie mogę go bardzo chwalić bo nie mam takiego porównania z innymi motocyklami jak wielu na tym forum. Motocykl wszystko mający,spalanie rewelacja od nawet 3,90 przy emeryckiej jeżdzie ,6,50 autostrada a w terenie nie przekracza 5. Jak dla mnie ma za szybki pierwszy bieg i założyłem zębatkę zdawczą mniejszą o ząb czyli 15 i jest lepiej. Lubię jeździć w terenie ale trzeba tam dojechać najlepiej na kołach i Tiger w mnie w komforcie tam zawozi. Największa wada dla mnie to jego waga choć nie wygląda. Zgadnijcie ile waży dokładnie tak jak na zdjęciu, był na wadze. Pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|