![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 5 dni 8 godz 56 min 55 s
|
![]()
Dziękuję Bozi, że nie musiałem kupić Voge czy inne coś. Ani z przymusu ani z chęci.
Cieszę się jednocześnie również szczęściem tych, którzy mają 'wybór'. Z całą pewnością stoimy obecnie pod wieloma względami nad przepaścią i/oraz u progu duuuużych zmian. Szkoda tylko, że dzieci w Chinach nie będę się zachwycać piórnikami z europy ani gumkami do mazania.
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
nie ma USB w standardzie wiec ch... nic nie warte. a ja dre codziennie te ryżowe łożyska zrobione z gówna na których się już nikt nie podpisuje bo mu wstyd robić taki szmelc. LED, LCD, USB. reszta nie ważna. byle się świeciło i migało.
chinczycy nigdy nie doszli do jakosci 2-takt porownywalnej z japonia. honda 50ccm w wielu modelach jest legenda i na serii robi 100 tys km co jest nieosiagalne dla chinczykow. silniki 50ccm Yamaha Neos MBK sa legenda i mozna z nich wycisnac parametry zupelnie zwariowane. co do 125ccm to arcydzielo jakim sa silniki TZR/TDR/DT nie mialy konkurencji. w czasach kiedy japonia w wyscigach torowych wystawiala swoje niebywale 125ccm chinole tlukli sie palami po glowie i topili sasiadow w gnojowce. nie mam pojecia skad sie takie legendy biora. skad pomysl, ze to stojace po kolanach w wodzie tlsmszone chlopstwo ma dorownac maesterii technicznej japonii? nie ogarniam tego skad w ludziach takie przekonanie.
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : Wczoraj o 23:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Jurek, to teraz pomyśl jakby wszystko było cacy, to byś robił, a tak nie masz czasu myśleć o głupotach ino tyrasz.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
ja tylko nie rozumiem dlaczego genialne jest plemie, ktore:
- nie odkrylo zadnego pierwiastka - nie ma zadnej jednostki w ukladzie SI - ma jednego laureata nagrody nobla - nie potrafi zbudowac samolotu pasazerskiego - nie ma wlasnego systemu operacyjnego PC - nie bierze udzialu w sportach motorowych - nie ma zadnego istotnego globalnie wynalazku - nie ma zadnej liczącej sie globalnie uczelni - jest na 72 miejscu PKB per Capita (serbia , bialorus) a 90% sieci sra ogniem, ze geniusze, wiek chin i dominacja. FZR1000 mialo 20 zaworow 40 lat temu - goscie sie do dzis do tego nawet nie zblizyli. po prostu nie rozumiem gdzie ten 'przelom i geniusz'. co dostane chinskie to jest g... nie ma rozkladowek OEM, nie ma instrukcji, nie ma oznaczen. w Hondzie czy Suzuki to nie problem: VIN, OEM, producent, parametry etc. w chinczykach burdel - patrze na strony ze wsparciem serwisowym. dramat. fani odpowiadają: kup na Temu. poza tym: ktory motocykl jest autorska chinska konstrukcja a nie kopia? ja nie znam. wszystko to jest ksero. z KTM, z BMW z japoni. geniusze a musza kopiowac. tak wiem - robia świetne noże
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Voge 650 DS | Ronin78 | Inne - dyskusja ogólna | 6 | 28.04.2021 09:50 |
Loncin Voge LX300GY - Prawie jak CRF300 | CzarnyCzarownik | Inne - dyskusja ogólna | 10 | 13.04.2021 20:00 |
KTM Rally | luzMarija | Ciuch Afrykańczyka | 4 | 10.10.2010 22:47 |