14.06.2010, 15:31 | #61 |
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
Ramboszczak.. ty już lepiej żadnych moich fot nie wrzucaj, bo naprawdę.. ..i wiszę ci 2 zeta
Dobra, wstępnie odespane.. napięcie organizatorsko-kwoczo-mamciowe już chyba zeszło.. i czas na pierwsze podsumowanie Dziękuję przede wszystkim Wam Kochane Lejdisy za okazane zaufanie, za humor, kokieterię i polot którymi emanowałyście przez ten cały weekend, za naturalny wdzięk i spontaniczność w trakcie wszystkich "ochów i achów" nad Wami oraz za ufne i odważne oddanie sie w moje niegodne dłonie - bez Was historia Kobiecych Mistrzostw Świata Enduro byłaby nudna i bezbarwna a teraz tworzycie legendę!.. Dziękuję Afrykańcom (niezależnie od pci i motocyklowego wyznania) za pokazanie co naprawdę znaczy być Czarnym , za cierpliwe oprowadzenie po meandrach czarnej duszy i czarnego humoru.. oraz wielką pomoc przy doglądaniu młodych "kurczaczków" na offiku Dziękuję ekipie cudownych i kompletnie zwariowanych Domin za odwagę, zapał, zaangażowanie i zawstydającą starych endurowych wyjadaczy radochę z jazdy, która okazała się jednak być ekhm.. o wiele bardziej off niż on Teraz, to już jesteście prawdziwymi endurowymi twardzielkami!!! Oli za niestrudzone kibicowanie moim nawet najgłupszym pomysłom oraz ogromną pomoc i wsparcie przy szyciu spódniczek - bez Jej zaangażowania nie udałoby się nam wygenerować całego tego różowego prestiżu i tak cudnego efektu zwiewnych Lejdis Elutce , za wszystko to, czego nie da się opisać słowami, a co leje miód i słodycz w samo serce.. Osobne, wielkie podziękowania dla naszej ProMotorowej ekipy - Panowie są zawsze w odpowiednim miejscu i czasie, niezawodni, niezastąpieni. Praca z nimi, to wielka przyjemność normalnie oskarowo się jakoś tak zrobiło.. foty się wgrywają - podrzuce linki, jak tylko proces się zakonczy idę się zdrzemnąć
14.06.2010, 18:16 | #62 |
tip top
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
A ja durny jakieś Tatry, Smokovce, Cisne i Polańczyki...
Gratulacje Ladies, gratulacje p.s. Jak by Felek powiedział: "ciuszki też miały w ci..czke"
14.06.2010, 19:30 | #63 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 tygodni 11 godz 51 min 59 s
|
Majki a Ty gdzie różową kieckę podziałeś ?
14.06.2010, 19:31 | #64 |
Kobietka:)
|
BOMBA! Na nodze "lekki" bucisz, na d... "delikatny" róż- kwinesencja kobiecości . Wyglądałyście rewelacyjnie!!! Zdecydowanie przyćmiłyście starujące... blaskiem. Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś fota na okładkę kalendarza 2011. Widać, że atmosfera była czadowa. Tak trzymać!
Pozdrawiam. |
14.06.2010, 21:33 | #65 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Kochane...to pojechałyście! Czad to mało powiedziane. Myślę,że nie tylko ja jestem dumna,że jestem "lejdiską" jak na Was patrzę. Rambo, dzięki za foty, Ucuś, czekam niecierpliwie na Twoje. Całuję Was wszystkie serdecznie. Wielkie gratulacje!!!
|
14.06.2010, 21:58 | #66 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
OK, Lejdiski wsiadły na swoje dominatory i inne krzaczory i poleciały na drugi koniec Kwidzyna na tor
"parking" Specjalność Roomyanka - offem po oczach Nie pamiętam co za gościu, ale raczej "był Pan zadowolony" Ten Pan z prawej, to Dziuniek sam burmistrz Kwidzyna. Przez całą imprezę nie spuszczał wzroku z naszych Lejdis A w tym samym czasie zawodnicy dawali siebie wszystko Tutaj widać że gościowi wali dym z motura ale daje dalej co sił przed siebie z numerem 33 frunie Bartosz Obłucki, dopinguje go sam burmistrz miasta Lejdis podziwiają "loty" Błazusiaka i Obłuckiego Po panach na tor wyjechały zaorać jeszcze panie Po zawodach - Ave i inne wygłupy i obciachy Byli i tacy co za lejdisowy autograf oddali prawie swój samochód i trochę różności.. Ogólnie naprawdę prze zajebiaszcza impreza. Kto nie był, to może tylko żałować. Dzięki wielkie naszej kwoko pszczoło matce Uckowi. Nie wiem kobieto jak Ty to wszystko robisz, ale TO DZIAŁA i uwalnia w ludziach wulkan wielokolorowej pozytywnej i zaraźliwej energi Hyle czoła przed promotorowymi lejdiskami, żeby ich na lekkim offie nie zgubić z pola widzenia przed sobą, cza niemalże lecieć afryką na kostkach, co i tak czasem nie wystarczało by się za nimi utrzymać, i nawet bylo jedno bliskie spotkanie 3 stopnia z zaschniętą koleiną z gliny. Gang Dominek z Elutką na czele. Matko jak Wy to robicie Im większe trudności, tym większy banan na buziach i śmiech po pachy Wielki Szacun !!!!!!!!!!!!! i trzymajcie łapki na tygryska Wielkie dzięki za czas i ubaw wspólny dla Roomyanka, Majkiego Ostatnio edytowane przez rambo : 14.06.2010 o 23:04 |
14.06.2010, 23:00 | #67 |
Motocykl: Ryszard Dominator
Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 20 min 39 s
|
Zwariowane Lejdisy! Wyglądałyście genialnie!
|
15.06.2010, 00:01 | #68 |
Miasto: Rumia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 21 godz 27 min 59 s
|
oj piknie bylo!!! moj pierwszy raz
Ucek wielkie thx dzieki dziewczyny!!! no i gdyby nie afryki... a Domi jak cudnie ubłocony |
15.06.2010, 01:38 | #69 |
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 34 s
|
Hubi, na spódniczkę się już nie załapałem, może i dobrze.
Dzięki jeszcze raz wszystkim Lejdiskom i Lejdisom za wspólne wszystko! Czad Parę moich fotek: |
15.06.2010, 09:06 | #70 |
Motocykl: Nie mam już Afryki
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
wow
Czy ma ktoś fote z moich zaręczyn..? |
|
|