|
Samochód Forumowicza Wszystko o wsparciu auta - zwłaszcza jak nim wozisz moto na garbie. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
01.10.2024, 21:26 | #1071 |
Fazi przez Zet
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 1 godz 9 min 45 s
|
Nie widzi moich postów ale włazi do mojego wątku i nazywa mnie głupkiem i kłamcą.
https://africatwin.com.pl/showthread...=40814&page=93 Smieje się z biedy Plaka na forumyl, po czym Plaku opuszcza forum za to jak został potraktowany. Za obronę Plaka ja dostaję bana. Wyśmiewający dostaje satysfakcję A ja uciekam do kawiarni I znowu kłamie bo jednak widzi moje posty, bo na nie odpowiada Myśli że klinknie w internet i mi ceny prądu wskaże bo ja po prostu lubię płacić dużo za prąd, bo jestem po prostu głupi. Albo napisze że wymyślam sobie ceny i nazywa mnie kłamcą. Jak można być takim arogantem? No można jak widać. Ciesz się że moja osobista szefowa tu nie czyta bo zrownalaby Ciebie z ziemią, a moderatorzy nie nadazyli by kasować multikont. Takich jak Ty ona wyrzuca z budowy (podczas nadzoru) w 2 sekundy jak tylko wyczuje wyższość podparta wydmuszkami. Jasne, a prąd się bierze tylko ze słońca. Fajnie napisać że węgiel wyłączony ale o gazie już nic nie wspomnieć. Pouczać Polskę można że pali węglem, ale wypomnij że UK pali gazem to już olaboga, Idę wziąć następna tabletkę na hipokryzję Ps. W kawiarni jest zakaz gadania o innych osobach, więc nawet poł slowa o Tobie tam nie padło. PS2. Byles za to tematem w Białej, nie będę pisać co inni o Tobie powiedzieli bo dostanę bana za brzydkie słowa. Post o silniku EV bez oleju idealnie to pokazuje
01.10.2024, 23:37 | #1072 |
Stary nick: Radarman
Miasto: Whiteley, UK
Motocykl: 2017 CRF1000L DCT
Online: 3 miesiące 1 tydzień 3 dni 13 godz 49 min 20 s
|
Janosik, Robin Hood i matka Teresa w jednej osobie. Normalnie na ranę przyłóż...
Coś dla ciebie Fazi na dobranoc: https://youtu.be/4_u3B8SeE_M?si=eWsHKiB0L6Auuxvq P.S. Grzecznie proszę o zakończenie wycieczek osobistych w moim kierunku. Skup się na budowie domu i socjalizowaniu się z sąsiadami, ja jestem nie wart twojej energii...
|
|