|
|
#611 |
|
arbozeniak
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 2 tygodni 5 dni 16 godz 11 min 41 s
|
![]() Komunistyczny radziecki MiG. A nie, czekaj... |
|
|
|
|
|
#612 |
![]() |
Chomik ja pisałem o komunie którą znam i dokładnie pamiętam jak mama płakała bo tato był na strajku w LZNSie , a czołgi stały pod bramą. Po strajkach taty sb nie ścigała ale teraz te ścierwa z sb, prokuratury i sędziowie razem z całym tym aparatem co mordowali Polaków emerytury kosmiczne biorą, to jest ta niby wolność o którą śp tata walczył
?
|
|
|
#613 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 52 min 29 s
|
Gówno wiem, w dupie byłem ale jak Was czytam
Na cztery tematy, które z ciekawości śledzę w dwóch jest gównoburza bo:"Nadęło się ego jak balon i dalej rośnie i rośnie każe się wszystkim podziwiać marudząc przy tym nieznośnie patrzcie jak jestem ogromne jak emanuję mądrością pokłońcie się wszyscy przede mną olśnieni moją wielkością ja ja mnie moje i dla mnie te słowa wciąż powtarzało aż pękło z tego nadęcia i nic z niego nie zostało Bo warto jest siebie doceniać z uśmiechem przyjmować gdy chwalą lecz trzeba zachować rozsądek inaczej pękniemy jak balon" Jedni toczą boje o e-wizę i kto był pierwszy, drudzy o plastik z wiatraków, dziki i lata słusznie minione a Ja dalej się dziwię skąd tylu wyborców Brauna
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
arbozeniak
|
A co, wyborcy Kaczora i Donalda lepsi, tak?
|
|
|
|
|
|
#615 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 1 min 38 s
|
Niemiecki Braun, jest partią nr1 w Niemczech z największym poparciem. No dobra, nie tak jak Braun extremalnie, ale tak na pół.
Co w tym złego? Stare partie tak rozjebaly kraj, że ludzie poszli do niemieckiego Brauna z nadzieją że da radę. Stare partie są w tej chwili w kosmosie, kompletnie nie widząc co się dzieje na ziemii. Pod koniec cesarstwa rzymskiego, mianowano konia na posła. To właśnie dzieje się u nas.
|
|
|
#616 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
Online: 2 miesiące 4 dni 9 godz 24 min 5 s
|
pewnie wiesz o tym , jak wszystko oczywiście, ale tą historie o Incitatusie, że został mianowany senatorem czy też konsulem przez Kaligulę, to Swetoniusz wymyślił, a później tą głupotę powtarzano, jak tez obecnie lubi się powtarzać wiele głupot...
|
|
|
|
|
|
#617 |
|
arbozeniak
|
Pewnie wiesz o tym, jak wszystko oczywiście, że piszemy/mówimy "tę historię" i "tę głupotę". Co nie zmienia postaci rzeczy, zarówno jeśli idzie o Swetoniusza, jak i o parlamenty, w tym te współczesne. W polskim również zasiada koń. I jeszcze prawnika udaje.
|
|
|
|
|
|
#618 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 1 min 38 s
|
W zeszłym roku zalegalizowano narkotyki u nas. Tysiące problemów dookoła, a oni legalizują narkotyki, jakby to była najważniejsza rzecz w tej chwili.
To jest właśnie ten koń senator. Jest symbolem władzy w kosmosie niewidzącej spraw na ziemii
|
|
|
#619 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 11 min 21 s
|
W dniu moich urodzin mam dwa życzenia.
Fazik, piszesz tu o swoich marzeniach. O domu, rodzinie, podróżach tych małych, tych dużych i przede wszystkim o tych, których moc jest przed Tobą. O tym. O niczym więcej. Masz proroczy wątek ze starymi afrykami, które nie wjadą do miast. Tam masz znakomite pole i okazję, by pokazać mu czemu zmierza świat nakazów i zakazów realizowanych w imię chorych idei. Ten wątek jest bardziej osobisty, refleksyjny. Czasami ktoś rzyganie, bo wirus żołądkowy czy opryszczki towarzyszy nam przez całe życie. Nie chcę tu żadnej napierdala mi poza "biciem samego siebie". To jest niewiarygodne jakiej tu od maja zeszłego roku doświadczyłem rewolucji. Przy tym ktoś w końcu zauważył, że jestem ekstrawertykiem z chujową manierá, której się sukcesywnie wyzbywam. Oczywista emocje jeszcze biorą górę ale wolę je przekierować na realizację... marzeń. Znamy się jak łyse konie. Napisałem tu przy okazji, że lubię się z Tobą kłócić ale to nie prawda. Wcale nie lubię... Kocham Dzięki tym kłótniom robię jednak też mały kroczek do przodu . Np. już na zawsze zostaniesz dla mnie Panem Inżynierem.Zobacz jaki w tych dwóch słowach drzemie potencjał. Tyle inżynierów pcha się przez globus PL a tylko Pan Inżynier nie chce. Ja to szanuję. A poważnie, to do arbo się zwracam. Idź stąd w pizdu. Nie zamierzam odbudowywać z Tobą żadnych relacji. Dla mnie jesteś wzorem na dupie. Od mojego ostatniego wpisu na Pamir26 niczego już nie czytam na forum. Na pewno nie Ciebie. Chomik Ciebie elegancko uświadomił w swoim wątku, do czego i komu jesteś potrzebny. Zacytuję Cejrowskiego WON z mego globusa - tego Podwórza. Infekuje sobie innych wiadomościami prywatnymi. Co że mną? Właśnie kończę 63 lata. Mój Kochany Strażnik Domowy starzeję się równi że mną. Dzisiaj przyjeżdżają do nas wnuki. Będzie zjeżdżanie na sankach, wieczorne podchody i najciemniejszym zakątku podwórza postawię globus na wyimaginowanej orbicie i będę słońcem w naszym układzie. Dzieci ustawię na ich orbitach. Marysia będzie Wenus, a Kacper Jowiszem Mikołaj będzie księżycem. Takie są moje plany urodzinowe. Wpadnę tu 10 kwietnia. Mam nadzieję, że z dobrymi dla mnie wieściami, bo walka o honor i Podwórze ciągle się toczy. Globusa pl nie naprawię. Siebie mogę i konsekwentnie próbuję. https://www.facebook.com/share/r/1CjGNjjELy/
|