|
![]() |
#1 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Jeśli chcesz kupić dobry kask w korzystnej cenie kup uvexa Bossa 3000
na niemieckim ebay. Nówkę mozna wyciagnąć juz za 100 euro Kosz wysyłki 17 euro. Mam i polecam. Cichy,wygodny i podwójna nieparująca szybka. Kupując trzeba wziąć rozmiar wiekszy. L = XL
![]() |
#2 |
Miasto: Nottingham, UK
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 19 godz 50 min 2 s
|
![]()
Mam Caberga Trip ze szczeka. To moj drugi szczekowiec. Waga wieksza niz integrala ale nie przeszkadza mi to. Troche tylko twarde wnetrze. po dlugiej jezdzie glowa boli, ale mam nadzieje ze sie ulozy.
Kolejna zaleta to ta ze w upalne dni np w korku, albo jadac wolno np w lesie daje nam mily powiew wiaterku w lico. Kto zacznie jezdzic w szczekowcu nie bedzie chcial wrocic do integrala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
heu ?
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Mogą się różnic marżą ?
A co do SV55 to nie wiem czy mam oryginalną szybę w AT, ale odgłosy które kask wydawał z siebie mogłyby zastąpić organy Bezdennie Głupiego Johnsonna. Nie jest to super cichy model (kupiony w 2004r bodajże), ale tu zdecydowanie ciała daje szyba. Na DeTeku pomimo braku owiewki jest dużo ciszej - znaczy dobrze by było żebyś choć kawałek mógł się bryknąć zanim kupisz. Pozdrawiam newrom
![]() |
#5 |
R.Capt.
Miasto: Beeftown
Motocykl: RD07
![]() Online: 3 dni 20 min 5 s
|
![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: nad rzeczką , opodal ...
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 1 godz 58 min 53 s
|
![]()
NIGDY WIĘCEJ SZCZĘKOWCA !!! Taka jest moja opinia . Pomimo teoretycznych zalet i wielu zwolenników , ja powtórnie nie popełnię takiego wyboru / był Szubrawiec C2 / - SZCZĘKOWIEC -NIEEEE !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
zaden
![]()
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |