|
|
#31 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: CRF1000
Online: 2 tygodni 6 godz 56 min 5 s
|
Wniosek, nie kupować nowych motocykli bo to szmelc, jeździć na starych i narzekać że "kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów".
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
trampkarz emeryt
![]() |
Pytanie do znawców - czy nowy trampek 750 ma podobną cechę, przypadłość w kwestii ramy jak NAT? Z ciekawości pytam.
U siebie ramy jako takiej nie posiadam, tylko dokręcone trochę żelaza do silnika z przodu i z tyłu
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 19 godz 16 min 48 s
|
Cytat:
Nie słyszałem aby ktos pogiął ramę podczas offowego używania. Dodatkowo w starszych motocyklach z tradycyjnym zawiasem to gięły się rury pewnie rama tez ale przy mocnych zdarzeniach. Przy upsach już jest zawias mniej podatny na zgięcie i coś puścić musi Cytat:
a tak serio wiadomo jakośc kiedyś był lepsza jednak jak sie jeździ takim nowym motocyklem to nie ma porównania Mam w garażu KTM 890 ADV R i Trampka 650 ( młodego) i nie czuje żadnej potrzeby, chęci aby użyć Trampka |
||
|
|
|
|
|
#34 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: CRF1000
Online: 2 tygodni 6 godz 56 min 5 s
|
Babel, mam podobnie, mam 3 motocykle z czego dwa stare, stoją z obok Triumpha z sentymententu, ale rzadko na nich jeżdżę bo wolę nowszy technologicznie (stary jestem i leniwy
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Wlkp
Motocykl: Prawdziwa przygoda XRV 750
Przebieg: od nowa
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 13 godz 1 min 3 s
|
Gdyby do XRV dali wtrysk, ABS i zawieszenie, które nie będzie tak nurkować, to i jej klasyczny wygląd by mnie nie specjalnie przeszkadzał.
|
|
|
#36 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Lubliniec
Motocykl: KTM LC8 950 SUPER ENDURO R
Online: 3 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 22 min 10 s
|
Stara XRV postawiona obok Ducati DesertX nie wygląda staro. Brakuje jej na dzisiaj mocy, zawiasu i hebli.
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 19 godz 16 min 48 s
|
Tu nie chodzi o wygląd bo jak dla mnie 890 jest średnio urodziwa