|   | 
 | |||||||
| Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  28.09.2010, 11:33 | #21 | 
| DZIDA!!!  Zarejestrowany: May 2009 Miasto: w sumie to już Wrocław 
				 Motocykl: Tasmania Twin   Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s |   

Otóż to. Babka sprzedaje to gdzieś pod Gliwicami. Jest przemiła i ma gigantyczne zasoby   Jej mąż ma serwis i motóry sprzedaje. Troche nie na temat, ale polecam. http://www.webbikeworld.com/r2/rev-i...t-dakar-pants/ Ja mam taki zestawik, tylko, że zamiast pomarańczowego jest niebieski. Jak dla mnie git. Powodzenia i szerokości   | 
|   |   | 
|  28.09.2010, 13:53 | #22 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2010 Miasto: Nowy Targ 
				 Motocykl: Ready to Race & AT   Online: 2 miesiące 2 dni 22 godz 31 min 31 s |   

A zadowoleni jesteście z kurtek? W sumie jak za 1/2 czy 1/3 ceny to podejrzewam że tak..  ? 
				__________________ Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką..   | 
|   |   | 
|  28.09.2010, 17:17 | #23 | 
| DZIDA!!!  Zarejestrowany: May 2009 Miasto: w sumie to już Wrocław 
				 Motocykl: Tasmania Twin   Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s |   

Ja jestem zadowolony. Ale nie przetestowałem jej z podpinkami więc to jest temat nie dla mnie. Deny chwalił sobie ją za to bardzo. Jedyny minus to to, że białe się masakrycznie brudzi. Ale ja nie jestem modelem z wystawy   Szerokości   | 
|   |   | 
|  29.09.2010, 03:41 | #24 | 
|  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Galway 
				 Motocykl: RD07a   Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 15 godz 14 min 26 s |   

Parę miechów również zakupiłem Cayenne Pro od p. Beaty. Lekko używana, właściwie tylko lekkie zmechacenia rękawów. Używana w Irlandii jeszcze nie przemokła. Wentylacja super. Polecam http://www.youtube.com/user/RevZilla.../2/3kSbBuJc518 Protektory rzeczywiście pod wpływem ciepła dopasowują się do ciała i kurtka jest mega wygodna. Jedyny minus, jaki narazie zauważyłem to (jak napisał również Południowiec) jasny kolor się brudzi. Moja jest zielono/biała. A czy takie wielkie zapasy ma to nie wiem, bo przy zamówieniu kurtki prosiłem o telefon gdyby pojawiły się spodnie do kompletu i jak narazie cisza. Jak masz jakieś pytania to pisz. | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| kurtka | Boski-Kolasek | Archiwum | 4 | 24.09.2010 19:37 |