|
![]() |
#1 | |
Kierowca bombowca
![]() |
![]() Cytat:
![]() A na poważnie, to bardzo dobrze jest, jak jest - gdyby wszyscy pisali w ten sam deseń, byłoby nudno. Pisz, nie marudź, naród czeka ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 12 godz 18 min 13 s
|
![]()
Pisz pisz Podi...moze sie dowiem co sie tam działo... jakos mało pamietam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Oj Puszek, kłopoty z pamięcią... no tak, latka lecą. Ale widziałem w TV reklamę Geriavitu, spróbuj, powinno pomóc
![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Mam swiadomość że to niezjadliwe jest. Nie chcialem tak - ale znowu wyszło jak zwykle - widać inaczej nie umiem.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 52 min 6 s
|
![]() Cytat:
![]() Podosku, relacja marokańska jest cool. Serio, no ale Ty to chyba wiesz. Czasem day by day ma sens, a czasem nie. Sztuka polega na hm... wyczuciu czy to ma czy nie ma sensu. Opis, że jadę do Hiszpanii i w pierwszym dniu zatankowaliśmy 3 razy i była ładna pogoda, w drugim wyprzedziły nas 3 GSy na holenderskich numerach, a w trzecim zaczęło padać więc ubraliśmy ciuchy przeciwdeszczowe jest oczywiście bez sensu. Ale jak się coś dzieje i chronologia ma znaczenie to może być jak na filmie z wesela: po kolei. No ale to nie kącik redaktorski. Sio mi stąd!~
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ratownik
Miasto: Katowice
Motocykl: RD07
Przebieg: 72800
![]() Online: 6 dni 1 godz 57 min 3 s
|
![]()
Sambor spisałeś się
![]() ![]() naprawdę łapie za serce, napisz książkę kolego. Podos twoja relacja jest zajebista. Nie wiem jak to jest ale, przemyślenia nasuwają mi się na miejscu w podróży, później zanikają, a Sambor umie je odkopać..... pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Zakopane / Kraków
Motocykl: Tenere T700
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 43 min 41 s
|
![]()
Panowie, żadnych innych relacji nie czyta się tak jak Waszych.
podos ... czytając hiszpańską słowację mam wrazenie ze tam jestem/byłem-->rispekta sambor.... kilka perfekcyjnie dobranych słów...ułożonych w zdania...tworzy historię.... ..napisz książkę bo sie zeźlimy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
... dokładnie TAK. Napisz książkę !
... zaczynam zastanawiać się skąd wytrzasnąć kasę na AT RD 07 ... poje*** mnie ...
![]() |
#10 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 52 min 6 s
|
![]() Cytat:
Uwazam ze zdjecia sa duzo gorsze niz rok temu czy dwa lata temu. Bylo nas mniej wiec mniejszy wybor. Poza tym robilismy jednak glownie filmik. A co do sprzetow: dwie lustrzanki: Minolta i Pentax. Wariat Olympusa jako notatnik bardziej... Zawsze jednak pisalem ze duza sztuka jest nieprzywiezienie stamtad fajnych zdjatek. Inna rzecz to wybor. Na pewno mamy fajniejsze zdjecia, ktore zostaly odrzucone. Po prostu zalozenia byly takie ze te foty maja pomoc w opowiesci... No i ze ma byc ich nie wiecej niz 400. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mapy Meksyk, Stany | jagna | Mapy | 5 | 23.06.2011 21:37 |
Stany 2010 | PUFF | Trochę dalej | 46 | 02.11.2010 15:17 |
Prom Rosja-Stany | Poncki | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 06.07.2009 23:34 |