|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#151 |
|
Moderator
![]() |
Jesli masz zamiar przewozic w niej np. lyzki lub inne stosunkowo ciezkie narzedzia tozrob na 3 nity
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Moderator
![]() |
Patent popełniłem w 2013 roku i od tamtej pory jeżdżą tam:
1. Łyżki do opon ![]() 2. Mała pompka 3. Światło chemiczne. 4. Świeczki 5. Latarka 6. Kable do pożyczania prądu 7. Przewód do paliwa 8. Zestaw do naprawy linek 9. Tyrtytki 10. Styki do pompy 11. Zapasowa klamka sprzęgła 12. Zapasowa klamka hamulca 13. Dwie garście pierdoletów i przydasi.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka 2025: Cztery i pół Afryki |
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Moderator
![]() |
Cytat:
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
|
#154 |
![]() |
Brzmi to bardzo fajnie. przyszło mi do głowy można to też zrobić na takich materiałach od kominka.
Jaką średnicę tej rury u Ciebie masz zastosowaną? Ostatnio edytowane przez Mac13k : Dzisiaj o 16:38 Powód: dodanie zdjęcia |
|
|
|
![]() |
|
|