![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
na bazarach i allegro roi się od starych kufrów na części. Nawet cały można kupić za 20zł od givi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Miałem kupić właśnie tanią AWINĘ za 150zł ale jednak po oglądnięciu tego w sklepie i zobaczeniu jak kolesiowi odpada taki kufer na zlocie dołożyłem 50zł i kupiłem potrzaskną GIVI MAXIA i zrobiłem ją za 100zł. Kufer pancerny. W kufer zbudowany z dwóch połączonych ze sobą plastików (dwie warstwy są). Wszystkie części na zamówienie od najmniejszej śrubki do całych pokryw. Pojemność 52l. Mieści spokojnie dwa kaski. Ja na pewno niekomu nie polecam awiny. Lepiej dołożyć te 100zł i kupić starego używanego GIVI E46. Cena nowego GIVI E36 teraz na allegro 350zł. Starsze czasami trafią się po 250zł. Nowa MAXIA to koszt około 750zł a użwyki czasem pojawią się za 500zł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 1 godz 55 min 43 s
|
![]()
Jeszcze jedna zaleta Givi - części zamienne - masa tego jest.
od gumek do plyty, przez klapy, zamki, wkladki itp
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania
Motocykl: xl883 Iron
![]() Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s
|
![]()
Pany.... temat kufrów był wałkowany już wielokrotnie.
Jeżeli, chcecie wydać dużo pieniędzy to kupcie.... tani szrot z Chin czy innego Tajwanu, bo zgodnie ze starym powiedzeniem, że biednego nie stać na tanie rzeczy, jak kupi sie szrot to się zaraz rozleci i trza będzie znów wydać kupę kasy... Ja osobiście mam kufer Hondy i męczę go już 4 lata, glebił wiele razy przeciążałem go ciągle i.... nic sprawuje się suuuper. Dziś kupiłbym pewnie HB Gobi, bo mi się bardziej podoba i jest jeszcze bardziej pancerny ![]() Tak, że jeżeli kupowac wogóle to coś porządnego, albo..... worek w Louisie i składać kasę na dobry TopCase
![]() |
#6 | |
![]() |
![]()
www.motobagaz.pl
Cytat od nich ze strony: Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Właśnie z Tomkiem Pawlukiem ten temat badałem w zeszłym roku bo w zasadzie wszystko co związane z givi kupuję u niego
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kufer + oparcie = narzekająca żona, czyli patent jak cofnąć kufer | Arkadius | Wszystko dla Afryki | 8 | 28.02.2013 20:05 |
Jaki olej wybrać na dolewkę??? | JarekAT | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 33 | 25.10.2012 18:32 |